Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War III

<< < (63/76) > >>

Goomich:

--- Cytat: Nerxes w Styczeń 27, 2010, 15:45:13 ---W NPC space nie beda sie martwic o sov posy i inne gowna,

--- Koniec cytatu ---

Grudzień dzwonił. Prosił żeby ci przekazać, że mamy już Failminion. :P

Ian666:

--- Cytat: Kha'gr Verti w Styczeń 27, 2010, 15:38:58 ---Wydaje się że oranie NC przez Goonów byłoby ciekawszą opcją. Wymusiłoby niejako reset południa bo nie byłoby już kogo bić a tak to znów będzie NC+goonsy vs nap południowy.

--- Koniec cytatu ---

Niewątpliwie było by to bardzo ciekawe :) Mieli byśmy niejako 3 fronty, bo południe nie da się znapować zarówno z GS/PL jak i NC, a sytuacja jest jaka jest - najlepsze tereny to północ, która jest zajmowana przez mniej i bardziej aktywne sojusze. GS ze swoim silnym US tz korzystając z tego że MM/RZR jest zajęte, mimo że to z pozoru bardzo dziwnie brzmi, miało by szansę osiedlić się na samym czubie mapy operując z Venal (co było by chyba najlepsze dla nich bo potencjalnie dużo hi endów oraz dużo kasiory dla szarego gonsa z misji które maja odblokowane bo blood ridersi kochaja sie z guristasami :))

Po za tym chyba męska więź miłości pomiędzy GS i PL dalej istnieje, a ci ostatni przez pewien czas pozorowali że nie lubią się już z NC (tylko na chwilę do postu mollego na caod :). Oprócz tego każdy kto zajmuje tereny "przygraniczne" takie jak Geminate, siłą rzeczy robi za meatshield i wątpie aby w dłuższej perspektywie ehonor Goonsów to znosił :)

Soulscream:
Mnie geminate nie przeszkadza, dobry pipe do jita blisko do xdeathx. Dla sojuszu moony technetium, no ale sie zobaczy :).

Totalizator:
Osobiście mam ochotę skopać RA za ten reset.

Soulscream:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 27, 2010, 16:04:40 ---Osobiście mam ochotę skopać RA za ten reset.

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej