Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War III
Terion:
Rotfl - taaa poludniokom by sie marzyl teraz jeszcze konflikt na lini NC - GS.
Nie ma jak pozbyc sie przeciwnikow dzieki zrytej mechanice wzglednie podjudzac 2 przeciwnikow przeciw sobie, by sie sami powybijali, a wy byscie tylko zbierali bezbronne moony ::)
Swoja droga jakby GS zaczelo klepac RA byloby nawet zabawnie ^^
Ian666:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 27, 2010, 16:04:40 ---Osobiście mam ochotę skopać RA za ten reset.
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe jak mocno żyją ze sobą RA/Solary/xdeathy i czy teoretycznie atakując RA, nie włączy się do walki cała reszta. Siłą rzeczy goonsy tuz na granicy z dronkowem nie wróżą dobrze całemu interesowi xdeathów (tabun rentiersów w dronkowie którzy potrzebują spokoju kontra ściśnięte NC: GS/PL i cała meat shieldowa reszta która potrzebuje przestrzeni do kerbirki :))
Totalizator:
xdeath jest po naszej stronie, RA i solar są przeciw, xdeath nie może zrobić ruchu bo jest otoczony przez inne dronkowe sojusze więc jest siłą rzeczy neutralny: najedziemy solarów i RA - odblokujemy xdeathów.
Julius Septimus:
Nie tak dawno0 zarówno RA jak i Solarzy też byli ponoć po Waszej stronie ;)
Co do wycofania się to sensowny ruch - Delve jest w tej chwili praktycznie nie do obrony bez assetsów, marketu, dostepu do empire, z wrogimi capsami wyskakujacymi zza każdego rogu itp. Nie jest też tej obrony warte po nerfie r64.
Żałuję tylko, że IT i -A- dostaną to tak łatwo. Mam nadzieje, ze SYS-K, a zwłaszcza LR dostaną odpowiednią działkę.
Straszny:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 27, 2010, 16:27:17 ---xdeath jest po naszej stronie, RA i solar są przeciw, xdeath nie może zrobić ruchu bo jest otoczony przez inne dronkowe sojusze więc jest siłą rzeczy neutralny: najedziemy solarów i RA - odblokujemy xdeathów.
--- Koniec cytatu ---
Dla mnie bomba, serio.
miałem wracać do gry i marudzić reszcie dyrektorów żeby BUFU zrobilo sobie przerwe i leciało do Delve na pvp z GS... a tu góra sama do nas przychodzi. O0
xdeathx jak reszta ruskich z dronkowa to przebiegłe skurczybyki zainteresowane ISKAmi ISKAmi i w przerwach ISKami. Z atlasem pod nosem im sie za cholere nie bedzie opłacać wykonywac dużego ruchu i określić się jednoznacznie w Wielkiej Wojnie. Solarom opłaciło się podpięcie pod blitz Bobbiego w Geminate , im zdecydowanie sie nie opłaca stawanie po którejś stronie (tak jak i CVA sie kompletnie nie opłaciło... chyba że szukali takiego pvp jak dostali - Tytany na beceki ;) )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej