Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Providence vs AAA
Zsur1aM:
Raczej cos wiekszego niz zwykle, slyszalem ze to dopiero poczatek zabawy. Goonsy nadal sa red do CVA ofc.
Straszny:
ktoś wierzy że to jest cokolwiek większego? Come on, właśnie sobie przeczytałem opis finałowej bitwy - skakaliście jak barany na rzeź! Na najgorsze optimale (well.. najlepsze w sumie, dla hostów), z KBsów + opisów ze masakrowano CVA okrutnie. 2 wtopy takie przezyją Wasi holdersi, Wasi 3 i tyle z kampanii. W ostatnim starciu straty były 10:1 jak nie większe!
"maja olbrzymie doswiadczenie w klasycznych bitwach" :2funny:
CVA ma olbrzymie doświadczenie w zbieraniu wielkiej masy BSów bo to jedyny statek którym 3/4 kerbirów/holdersów potrafi latać. To nei to samo co dowodzenie flotą BSów. Ale ta drobna różnica od 2 lat umyka wypowiadającym się :)... Jak finał dnia pokazał i pewnie następny to samo pokaże.
Wybaczcie ale jak czytam sobie dumne plany jak to jakis wasz sojusz wyrwie cokolwiek Superfriends... no come on.. przecież nikt w to nie uwierzy.
...siły na zamiary... a Wy podrażniliście niedźwiedzia i teraz będzie zbierać tego efekty (i wybaczcie że wytrącam Was z dobrego humoru, jaki jeszcze oficjalnie prezentujecie, choć wtopka wewnętrznie pewnie już go troszke nadwątliła)
Zsur1aM:
Nie wiem o co ta cala napinka.
Jezeli o mnie chodzi to respect dla provi, za to ze atakuja mocniejszych rywali a nie bija lezacego, mimo ze CVA ani Holdersi nie naleza do aliansow PVP. Czy wygraja czy przegraja - whatever.. po to polecieli sie postrzelac zeby miec fun i sie czegos nauczyc, nikt nie rodzi sie pro.
--- Cytat: Scaryman w Styczeń 11, 2010, 20:33:51 ---Wybaczcie ale jak czytam sobie dumne plany jak to jakis wasz sojusz wyrwie cokolwiek Superfriends... no come on.. przecież nikt w to nie uwierzy.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem gdzie Ty takie plany wyczytales.
--- Cytat: Scaryman w Styczeń 11, 2010, 20:33:51 ---Come on, właśnie sobie przeczytałem opis finałowej bitwy - skakaliście jak barany na rzeź! Na najgorsze optimale (well.. najlepsze w sumie, dla hostów), z KBsów + opisów ze masakrowano CVA okrutnie.
--- Koniec cytatu ---
Ja tez duzo czytalem, ponoc jak przylecial jeden rifter i jak nie pierd*** to sie pol floty provi posypalo :2funny: Pytanie tylko.. byles? widziales? Powiem Ci ze ja bylem i zadnej rzezi nie widzialem :)
Chyba co poniektorym zal dupe sciska na wiesci ze samo AAA + UK nie daje rady juz provi ; )
Khobba:
* grozi palcem
Mniej pluszu, więcej sensownych wypowiedzi, panowie. m'kay?
JimmyBrownie:
Proviblob ma liczby, ale nie ma mózgu (fc?) żeby tych liczb właściwie użyć. Umiecie walczyć jak jest was 2:1, tak jak wczoraj vs samo AAA - pojawiliśmy się my (LR + COVEN) i szczerze mówiąc wtedy zaczęła się rzeź floty proviblobu. Podstawowe błędy i skończylo się tak a nie inaczej :). Wprawdzie trzeba wam zwrócić cześć e-honoru - Po wskoczeniu Sysków powiększenie i tak już tragicznego laga spowodowało freeze wszystkiego ;). Anyways, mam nadzieję na więcej bitew z Proviblobem, nie spodziewałem się że tak fajnie się do was strzela :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej