Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Providence vs AAA
Jrkan:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 10, 2010, 12:08:08 ---Już nie - według tego co czytam na forum aliansowym w poście z 8:54 ET, TCU spadły w F9E, SV5, WD i 9KOE, więc wróciliśmy do punktu wyjścia. Proviblob poniósł przy tym znacznie większe straty niż -A- i reszta (w tym U'K).
--- Koniec cytatu ---
Specjalnie dla ciebie odwiedziłem przed chwilą wszystkie wymienione systemy. Jak można się było spodziewać we wszystkich sova posiada LFA.
Zsur1aM:
--- Cytat: Julius Septimus w Styczeń 10, 2010, 08:36:15 ---Jeśli rzeczywiście nie chcą się paprać polityka to głupszego celu ataku nie mogli sobie wybrać. HED [...]
--- Koniec cytatu ---
Jak na razie nie bylo zadnej walki o HED, afaik znudzony suppport podczas ostatniej operacji polecial po prostu postrzelac do stacji.
From SHC
--- Cytat: Jordan Musgrat - Havoc/AAA ---I think it's more of a case of LFA testing out themselves. They've been a provi alliance for quite a while, and even before dominion, they were reinforcing poses and taking sov in some systems near Providence. This time they just happened to be putting up TCUs a day before we invaded 49-U. I may be wrong, maybe they'll keep up with it, but so far it hasn't been a serious attempt at taking our space, and I doubt that they'd coordinate with goons, though attacking now, while we're busy, certainly makes more sense than attacking anytime in the past 6 months, because we were all just sitting around and praying for someone to do it.
--- Koniec cytatu ---
Sammani:
czyli LFA sie sprawdza spedzajac 12h w systemie wiszac nad TCU? O0
SokoleOko:
--- Cytat: Aptu w Styczeń 10, 2010, 13:08:02 ---Specjalnie dla ciebie odwiedziłem przed chwilą wszystkie wymienione systemy. Jak można się było spodziewać we wszystkich sova posiada LFA.
--- Koniec cytatu ---
Ups, my bad, sprawdziłem dokładnie i opisane przeze mnie zdarzenia miały miejsce 24h wcześniej, czyli w piątek.
Zwracam honor o7
Totalizator:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 10, 2010, 12:08:08 ---Już nie - według tego co czytam na forum aliansowym w poście z 8:54 ET, TCU spadły w F9E, SV5, WD i 9KOE, więc wróciliśmy do punktu wyjścia. Proviblob poniósł przy tym znacznie większe straty niż -A- i reszta (w tym U'K).
W 49- bitwa trwała do circa 8.00 ET, patrząc po KB, Goonsi mieli mniej ludzi i oberwali mocniej.
--- Koniec cytatu ---
Skąd masz te dane? Mi wychodzi że zabiliśmy jakoś tak dwa razy więcej co straciliśmy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej