Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Providence vs AAA

<< < (82/84) > >>

Yogos:
 :admin:

Wątek pomału stacza się w flame, jak nie zbastujecie ze złośliwością to polecą ostrzeżenia.
Chcecie sobie pojeździć ostrzej to załóżcie sobie temat we flamewarze który od tego jest.

MightyBaz:
zatem, co stanie sie dalej? -A- wchodzi głebiej w Provi, czy CVA uderzy ponownie na d-g i pozostałe systemy?

Mnie zastanawia, czy Pandemiki właczą sie  do zabawy po stronie provibloba, ich wiedza i doswiadczenie moglaby troche namieszac.

Straszny:

--- Cytat: Mighty Baz w Styczeń 29, 2010, 14:32:55 ---Mnie zastanawia, czy Pandemiki właczą sie  do zabawy po stronie provibloba, ich wiedza i doswiadczenie moglaby troche namieszac.

--- Koniec cytatu ---

ty to serio?  :)

Deaell Portt:

--- Cytat: Bartek w Styczeń 29, 2010, 13:52:28 ---Twoje posty wybitne nigdy nie były, więc po co się tu udzielasz, wątek dla troli jest we flejmie.

Chyba nikt jeszcze nie wkleił cyferek z podsumowania:

-A- Kills

103 Dreads
28 Carriers
116 Battlecruisers
57 Battleships

-A- Losses

0 Dreads
0 Carriers
0 Battlecruisers
3 Battleships

--- Koniec cytatu ---
O, umiesz odczytac kb -AAA-  \o/. Linki do kb byly juz pare stron wczesniej. Baz co do twojej mysli z ta pomoca przez PL to czemu oni mieliby walczyc za CVA, kiedy nie chcialo im sie walczyc o swoje terytorium. Nie zrozum mnie zle. Uwazam, ze w PL sa dobrzy piloci, ale chyba nie szaleni, zeby sie rzucac na -AAA-+co. dostajac niedawno wciery od IT i oznajmiajac wszem i wobec , ze wracaja do  korzeni czyli do small scale pvp.

Sammani:
-A- rzeczywiscie mialo problemy z partycypacja, ale wycofanie sie goonow z delve i sukcesy z provi nadaly im takiego momentum, ze teraz nie wiadomo gdzie je wykorzystaja. D-G tylko to momentum podpompowalo. Moze rusza na polnoc na NC do atlasow i tri/rolkow

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej