Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Providence vs AAA

<< < (80/84) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 07, 2010, 09:51:46 ---AAA rozlatuje się w oczach...
--- Koniec cytatu ---

3 tygodnie później: GS ucieka do npc space, Providence w ogniu.

Może dajcie jakąś dotacje -a-, żeby się już nie rozsypywało, bo strach pomyśleć co będzie dalej.

PS. Powyższy post jest w całości ironią napisaną przez członka korpa należącego do AAA C.

Sammani:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 29, 2010, 13:16:20 ---Obrośliśmy w kerbirów, bez których sobie spokojnie poradzimy. To jest "pvp focused ally".

--- Koniec cytatu ---

SokoleOko:

--- Cytat: Xawras Wyżryn w Styczeń 29, 2010, 13:20:33 ---Ależ wcale nie zamierzam kwestionować waszej partycypacji ani tego, że dostaliśmy po tyłku. Wyniuchaliście okazję i polecieliście skorzystać. Sam bym pewnie tak zrobił ;) Ale, jaka by była wasza partycypacja gdyby -A- dostawało po łapach?

--- Koniec cytatu ---

Trollujesz, czy naprawdę masz takie kiepskie mniemanie o Ushra'Khan? To bardziej nasza wojna niż AAA. Bo to my jesteśmy na pierwszej linii frontu, AAA bywa w Provi sporadycznie. HED broniliśmy jak swojego kawałka terenu, bo to i dla nas punkt strategiczny.

Ale masz inny przykład - partycypacja U'K w działaniach przeciw Goonsom w 49- była marna. Bo to nie nasza wojna i mimo próśb ze strony AAA, CTA nie były ogłaszane - walczyli ci, którzy mieli coś przeciw Goonsom lub po prostu chcieli whorować maile.

Doom:

--- Cytat: Xawras Wyżryn w Styczeń 29, 2010, 13:15:34 ---Hę?

--- Koniec cytatu ---
Prawda zapomniałem że pisałem do przedstawiciela strony która kategorycznie twierdzi jakoby atak na HED w czasie dogodnym dla Goonów był całkowitym przypadkiem, z datą ustalona rok temu :2funny:

MightyBaz:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 29, 2010, 13:31:41 ---masz takie kiepskie mniemanie o Ushra'Khan?
--- Koniec cytatu ---

Nie mam złej opini, U'K ostał pomimo, ze dostał mocnego kopa z 9u, q-r i długo tułali się po różnych miejscach.  Dodatkowo cały czas są rpg CVA true-oponent ingame. Takze jesli ktokolwiek bedzie zle wypowiadal sie o U'K to weźcie poprawke, ze jest to prawdziwy kontekst rpg - matarscy terroryści itd...Zresztą wielu pilotow U'K stale nawiedza Provi, maskakrujac kerbirow nieustannie.
Pamietam też, że jak prowadzilem Rave, szukalismy swojego miejsca w EvE i U'K proponowało nam wejscie do sojuszu, ale jakos wtedy nie zalapalem o co chodzi z tym rpg ingame. :'(  Wolałem związać corpa z Lotka Voltera.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej