Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Providence vs AAA
Striker:
Mysle ze nie ma sensu dyskutowac juz tamtej walki. Provi niemilosiernie wtopilo bo nie mieli przewagi liczb i liczyla sie jakosc flot ktore stanely przeciwko sobie. Jak widac CVA pod tym wzgledem ma sporo do nadrobienia.
Inna sprawa, ze sytuacja w Querious i Catch jest baaardzo ciekawa.
CVA bardzo namieszało jeśli chodzi o kampanie -A-/SW w Querious.
Na ta chwile sytuaca wyglada tak, ze -A- walczy na dwa fronty i nie starcza im sił. Provibloba jest po prostu za dużo - 600 osób, które ostatnio zebrali (wg tego co slyszalem) to tak 3x wiecej niz jest w stanie wystawic -A-. Nie wiem ile U'K wystawia. No i z drugiej strony Gooni&Co. W tej chwili sytuacje ratuje Stainwagon, który wczoraj w zasadzie sam odpowiadał za obrone 49-, podczas gdy -A- było zajete CVA.
Bruce tam wklejal gdzies br z kb goonow. Tak po prawdzie to obie strony wtopily mniej wiecej tyle samo, wiec nie ma co siac PR. C0ven przeorał support Goonow/ZAf/Rebellionow i Pulsarów, ale Gooni zabili wiecej BSów Syskow. Tyle ze nie udalo sie wam dobic SBU wiec taktycznie wygralismy.
Tak czy siak, nadspodziewanie wiele goodfights w okolicach 49/HED dla wszystkich stron, a o to chyba chodzi ;)
Totalizator:
Mam szczerą nadzieję że jak AAA wycofa się wreszcie z tej nieszczęsnej inwazji pogonimy ich pod FAT/25s, nie żeby im to zabrać ale żeby dać CVA szansę zajęcia HED, bo wtedy dopiero zrobi się ciekawie.
Goomich:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 12, 2010, 15:12:55 ---Mam szczerą nadzieję że jak AAA wycofa się wreszcie z tej nieszczęsnej inwazji pogonimy ich pod FAT/25s,
--- Koniec cytatu ---
Do obrony 4-0 wystarczy kilka baniek i tuzin muninów z 3 sensor boosterami. :P
Skeer:
Spodziewam się, że SW nie dopuści do straty przez AAA ani okolic FAT - 4-07, ani HED. Dla nas to są bezcenne logistycznie systemy i będziemy walczyć jak o życie. :)
Striker:
Wlasnie miala miejsce kolejna bitwa z Goonami - znowu probowali dobic SBU. -A-/SW mialo zdecydowana przewage liczebna, Gooni&Co. ze stratami wycofali sie po kilku starciach na posa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej