Eve Online > Dyskusje ogólne
PvP w Dominion
Doom:
Od[censoreted] się wszyscy od rakiet... ale w sumie jeśli kolejny nerf miałby polegać na jakimś module to jeszcze byłoby to do przeżycia...
Wilk:
Dwa posty offtopujące poleciały. Kolejne mogą na dodatek zarobić punkciki karne.
MightyBaz:
--- Cytat: Doom w Grudzień 31, 2009, 12:40:37 ---Od[censoreted] się wszyscy od rakiet... ale w sumie jeśli kolejny nerf miałby polegać na jakimś module to jeszcze byłoby to do przeżycia...
--- Koniec cytatu ---
wez, ledwo uciekłem vadze w sacri z HAMami, mialem nadzieje ze po wyjscu z jumpa (cloaka) zdaze na mwd ze scrablem, ale sie nie udalo- pilot czuje oddalil sie poza zasieg scrambla i HAMow. SZkoda, ze nie mialem zalozonych heavy
SokoleOko:
--- Cytat: Mighty Baz w Styczeń 06, 2010, 14:34:15 ---wez, ledwo uciekłem vadze w sacri z HAMami, mialem nadzieje ze po wyjscu z jumpa (cloaka) zdaze na mwd ze scrablem, ale sie nie udalo- pilot czuje oddalil sie poza zasieg scrambla i HAMow.
--- Koniec cytatu ---
W U'K uczą, że jeśli jesteś w Vagasie bliżej niż 20 km, to robisz coś nie tak. Boost Tracking Enhancerów spowodował, że Vagas ma jeszcze lepszy zasięg - ja mam teraz 26km falloffa na ammo frakcyjnym i 39 na barrage, w dodatku przy lepszym tanku niż wcześniej (rig do shielda zamiast ambita).
Goomich:
--- Cytat: Mighty Baz w Styczeń 06, 2010, 14:34:15 ---wez, ledwo uciekłem vadze w sacri z HAMami, mialem nadzieje ze po wyjscu z jumpa (cloaka) zdaze na mwd ze scrablem, ale sie nie udalo- pilot czuje oddalil sie poza zasieg scrambla i HAMow. SZkoda, ze nie mialem zalozonych heavy
--- Koniec cytatu ---
Ale jak?
Nawet z moimi takimi sobie skillami do rakiet mam 26km na HAMach. Dość by dostrzelic do disrupta t2. Na allfajfie jest to nawet 30km, dość by dostrzelić do kogoś trzymającego na dominacyjnym disrupcie. Sacri ma wypas resy na barrage, ty masz bonusy do wszystkich rakiet.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej