Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Opinia ogolna - Nowa Centrala

<< < (16/20) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Mighty Baz w Styczeń 06, 2010, 13:30:08 ---- za mało tematow widac na głównej stronie

--- Koniec cytatu ---
Moze dalo by rade przywrocic do 20 ostatnio uaktualnionych tematow? to bylo bardzo wygodne.

Xarthias:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 06, 2010, 13:44:35 ---Moze dalo by rade przywrocic do 20 ostatnio uaktualnionych tematow? to bylo bardzo wygodne.

--- Koniec cytatu ---
Jak na portalu klikniesz w Najnowsze posty, to otwiera Ci się strona ze wszystkimi nowymi postami. Dodatkowo, po przeczytaniu wszystkich, pojawia się coś takeigo: "Brak nieprzeczytanych wątków od twojej ostatniej wizyty. Kliknij tu, aby wyświetlić wszystkie nieprzeczytane wątki.", które wyświetli Ci (z założenia) wszystkie posty, które ktoś zmodyfikował od Twojej ostatniej wizyty. Jeszcze kufa mało? :P Lenie jedne. Może jeszcze automat, który sam będzie w te posty klikał, sam będzie odpisywał i drapał was po jajkach w międzyczasie?  :2funny:

--- Cytat: Hastrabull w Styczeń 06, 2010, 13:43:43 ---- w layoucie amarr zwiekszylem wszedzie czcionke do 12px. pasuje wam?
--- Koniec cytatu ---
Dla mnie git.

NeX:
Mnie też teraz Amarrski layout pasi. Czcionka i przeniesienie ikon na górny pasek. Ogólnie lepiej się całość prezentuje :)

horax:
Czemu jest tak mało ramek na głównej, wygląda jak under construction ciągle :(

a layout jest bardzo ładny :)

Raiha:

--- Cytat: Xarthias w Styczeń 06, 2010, 14:19:44 ---Jak na portalu klikniesz w Najnowsze posty, to otwiera Ci się strona ze wszystkimi nowymi postami. Dodatkowo, po przeczytaniu wszystkich, pojawia się coś takeigo: "Brak nieprzeczytanych wątków od twojej ostatniej wizyty. Kliknij tu, aby wyświetlić wszystkie nieprzeczytane wątki.", które wyświetli Ci (z założenia) wszystkie posty, które ktoś zmodyfikował od Twojej ostatniej wizyty. Jeszcze kufa mało? :P Lenie jedne. Może jeszcze automat, który sam będzie w te posty klikał, sam będzie odpisywał i drapał was po jajkach w międzyczasie?  :2funny:
Dla mnie git.

--- Koniec cytatu ---

No tak ale to równie dobrze można by wywalić główna stronę i zostawić samo forum na jedno wyjdzie :P
A chyba chodzi o to by główna strona była wizytówka :) pokazywała co się dzieje itp. a jak na razie to najlepsze wyjście ominąć ja w ogóle i odpalać z poziomu forum tylko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej