Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Koniec RAT(AAA)
Sammani:
Jestem daleki od hype jaki objawia Scary, ale wszyscy wiemy, ze inwazje i failcascade sa z soba bezposrednio powiazane. Failcascade IRC/ED to byla zasluga GS. Tak ciezko wam zaakceptowac, ze to dziala tez wdruga strone i dotknac moze waszych sojusznikow? Rowniez PL ma zaczatki failcascade, ale narazie sie trzyma.
Soulscream:
--- Cytat: Sammani w Grudzień 26, 2009, 17:22:23 ---Jestem daleki od hype jaki objawia Scary, ale wszyscy wiemy, ze inwazje i failcascade sa z soba bezposrednio powiazane. Failcascade IRC/ED to byla zasluga GS. Tak ciezko wam zaakceptowac, ze to dziala tez wdruga strone i dotknac moze waszych sojusznikow? Rowniez PL ma zaczatki failcascade, ale narazie sie trzyma.
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam sie i wiem ze to normalne, SOT to gowno ktore otrzymalo tylko standy ze wzgledu na PL. A sprawa z PL ma takie same podloze jak -A-. Nie musze uprawiac slinotoku i propagandy jak Scary bo brakuje mi wedlug niego dystansu. Po prostu nie mam klapek na oczach i nie widze wiszacych fiutow na rzezbach wlasnie poprzez dystans do tej gry. Nie gram juz w nia ponad 6 miesiecy swoja droga. Generalnie mnie bawi mnie to co sie dzieje z eve dlatego polecam wszystkim zaprzestania gry w ta nudna gre.
Straszny:
jaka różnica czy grasz czy nie grasz jesli nadal na wszystko patrzysz z punktu widzenia propagandy pszczółeczek - Twoje posty niczym sie nie różnią od tamtych jak niby grałes zaangażowany.
teraz doszła Ci druga mantra - "ta gra jest nudna", która jak widze bedziesz reprodukował w każdy poscie...
(widzisz - akurat tak sie przypadkiem złożyło że przez RL ja też nie gram od końca wakacji, ale absolutnie nie dlatego ze EVE jest nudne - wręcz przeciwnie)
Stary Pierdola:
--- Cytat: Soulscream w Grudzień 27, 2009, 00:29:12 --- Generalnie mnie bawi mnie to co sie dzieje z eve dlatego polecam wszystkim zaprzestania gry w ta nudna gre.
--- Koniec cytatu ---
Za przeproszeniem (z powodu swiatnie powiem tego tak jak sie nalezy) kogo to obchodzi co Ty myślisz o Eve?
I dlaczego ciągle produkujesz te trolujace wypociny Soul?
Nie masz zielonego pojęcia co się dzieje w polityce (i nie dlatego ze nie grasz o nie kochasiu) ani w Twoim aliansie ani w żadnym innym ale raczka Ci od klawiatury się nie odlepia...
Przynajmniej opinie innych są oparte na faktach i doświadczeniu z gry , Twoje i diabeł nie wie skąd sie pojawiają.
Zrób nam wszystkim prezent noworoczny i przestań pisać na forum dla graczy nudnej gry.
Ian666:
Mimo podejścia i stylu w jaki Soulscream odnosi się do polityki lub samej gry, lepiej że pisze coś aniżeli nie pisze nic. Po pierwsze było by nudniej na forum a po drugie jego posty potęgują nienawiść do Goonsów którego jest światłym przedstawicielem, a to jest dobra rzecz bo motywuje do walki z nimi.
ET wyraźnie napisał że przejście ludzi do innych korporacji w AAA to nie jest kwestia dni a bardziej tygodni, po za tym oni nie kończą grać i co by się nie działo to ci ludzie są ukierunkowani na walkę z przeciwnikiem którym jest bardziej PL i Goonsy aniżeli np Atlas czy Rolki (co nie znaczy że z ostatnimi się namiętnie kochają), zresztą jak pisałem powyżej z czystych nudów będą się pojawiać w starciach zarówno Fountain jak i bliżej. Ci którym coś zaczęło ciążyć dawno przenieśli się do np. Darkside. operującego od Curse po Esoterię i jak widać dalej sporo memberów im zostało. Na całkowitym marginesie IT jeśli już czegoś by potrzebowało to bardziej więcej oleju w głowach u programistów piszących tę grę, aniżeli pomocy AAA.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej