Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Koniec RAT(AAA)
Totalizator:
"Już nie istniejemy :)
Witam wszystkich, chciałbym uczynić to ogłoszenie tak krótkim jak to możliwe.
Wszyscy którzy mieli ochotę prowadzić korporację - wypalili się. Z tego powodu zdecydowaliśmy się zamrozić korporację. Wam, drodzy RATsi proponuję poszukać miejsca w innych korporacjach naszego sojuszu, nie martwcie się, proces będzie rozciągnięty w czasie ale myślę że zakończy na wiosnę.
Dziękuję wszystkim za tolerowanie mnie przez tak długi czas. Spędziłem dużo czasu w EVE i miałem dużo dobrej zabawy przez te lata. Mam nadzieję że wy również. Życzę wam wszystkim sukcesu i przede wszystkim bądźcie dobrymi ludźmi.
Evil Thug."
Ian666:
A najciekawsze jest to że IT przejmie Fountain nawet bez pomocy AAA (zresztą ci ludzie i tak będą brać udział w walkach mimo przeobrażen w aliansie, bo po prostu nie mają co robić), to tylko kwestia czasu czy załatania bugów takich jak ten z hubem, dzięki którym pl jeszcze jest na mapie.
Totalizator:
Nie wiem skąd ten optymizm, jedyny większy sukces IT od dwóch tygodni był tylko i wyłącznie wynikiem rozpadu i niekompetencji SOT, oprócz tego my i PL trzymamy się całkiem dobrze.
Soulscream:
--- Cytat: Bartek w Grudzień 25, 2009, 02:32:09 ---A najciekawsze jest to że IT przejmie Fountain nawet bez pomocy AAA (zresztą ci ludzie i tak będą brać udział w walkach mimo przeobrażen w aliansie, bo po prostu nie mają co robić), to tylko kwestia czasu czy załatania bugów takich jak ten z hubem, dzięki którym pl jeszcze jest na mapie.
--- Koniec cytatu ---
Dobrze, ze masz prawie racje.
Ian666:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Grudzień 25, 2009, 14:49:20 ---Nie wiem skąd ten optymizm, jedyny większy sukces IT od dwóch tygodni był tylko i wyłącznie wynikiem rozpadu i niekompetencji SOT, oprócz tego my i PL trzymamy się całkiem dobrze.
--- Koniec cytatu ---
Masz racje PNQ to był jedyny sukces IT
http://dl.eve-files.com/media/corp/verite/20091225.png
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej