Eve Online > Dyskusje ogólne

Drama bomb... o bombach :)

<< < (7/22) > >>

Rabbitofdoom:

--- Cytat: Val Heru w Grudzień 14, 2009, 16:55:55 ---ps2. zawsze znajdzie sie ktos kto powie "a jak bomberow bedzie 50 to co?", takim tez dziekuje bo mozna tak dojsc i do miliona

stop fuckin whining Zostałem ocenzurowany nieporadne slamazary

--- Koniec cytatu ---

O ile wiem to liczba 50 bomberow po jednej stronie bioracych udzial w jednej bitwie juz zostala przekroczona. Jak zostalo ci 70% armora na armagedonie to znaczy ze masz 2 plyty i HPLII. Narazie jeszcze nie jest zle. Ludzie dopiero koordynuja sie na tyle zeby byc w stanie odpalic jedna fale. Problem zacznie sie mysle za jakies 2-3 miechy jesli nie bedzie nerfa. Wtedy dostatecznie duza ilosc ludzi doskiluje bombery i osiagnie na tyle duza kordynacje zeby zaczac atakowac falami. Po trzeciej fali obudzisz sie w klonowni.

Val Heru:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Grudzień 14, 2009, 21:50:02 ---Problem zacznie sie mysle za jakies 2-3 miechy jesli nie bedzie nerfa. Wtedy dostatecznie duza ilosc ludzi doskiluje bombery i osiagnie na tyle duza kordynacje zeby zaczac atakowac falami. Po trzeciej fali obudzisz sie w klonowni.

--- Koniec cytatu ---
:2funny: :2funny: zejdz na ziemie :2funny: :2funny:
nie wiem w jakich flotach latasz ale jesli ida na godzinne afk na jednym spocie to jest to mozliwe

ps. skiluj bomby...wygrasz eve...fly safe  :2funny: :2funny:

Sammani:
Valus z tym takim zadziornym, cynicznym styla ci nie do twarzy ;).

Val Heru:

--- Cytat: Sammani w Grudzień 14, 2009, 22:59:25 ---Valus z tym takim zadziornym, cynicznym styla ci nie do twarzy ;).

--- Koniec cytatu ---
nie psuj mi zabawy!
pozdro dla rabitaofduma

Rabbitofdoom:
Nie bedzie wiecej zabawy bo nie mamy o czym rozmawiac. Moge ci zyczyc tylko takiej "przyjemniej" bomberiady jaka byl T-par. Ale pewnie taki uber pvp sojusz jak tri majacy takich pro nie eft warriorow jak ty bomby lyka na sniadanie i zagryza bomberami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej