Eve Online > Dyskusje ogólne
unseen academy - czy warto?
emix33:
Więc będę musiał się zapisać. Widzę że entuzjazm forumowiczów mi zaczyna się udzielać. Następne pytanie, czy licencja ukończenia UA ma tylko wartość symboliczną, czy też korpy lub gracze biorą pod uwagę, te odznaczenie w wypadku ewentualngo grania razem?
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: emix33 w Grudzień 07, 2009, 16:25:30 ---Więc będę musiał się zapisać. Widzę że entuzjazm forumowiczów mi zaczyna się udzielać. Następne pytanie, czy licencja ukończenia UA ma tylko wartość symboliczną, czy też korpy lub gracze biorą pod uwagę, te odznaczenie w wypadku ewentualngo grania razem?
--- Koniec cytatu ---
jesli sobie popatrzysz na dzial Rekrutacji, to zauwazysz, ze sporo korporacji wspomina, ze ukonczenie UA jest bardzo mile widziane :D
Porzeczka:
zawsze warto :) poza samymi szkoleniami masz okazje poznac mase osob - teraz latam z wieloma osobami ktore wlasnie poznalem bedac w UA.
co do licencji to sa one po prostu unormowaniem tego czego ktos sie nauczyl, ja nie rekrutuje wiec nie powiem jak inni ale to sa przydatne informacje wiec raczej nie sa tylko symboliczne :)
Ramsfeld:
warto
JimmyBrownie:
Warto, dramatycznie zmniejszy Ci się po UA poziom Noobostwa ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej