Eve Online > Wsparcie techniczne
Dominion - Blue Screen (of death)
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Keeno Smythe w Grudzień 04, 2009, 12:57:35 ---Nie wiem czy to ma coś wspólnego, ale ostatnio u mnie podczas grania w różne gry też zdarza się mojemu kompowi umrzeć. Nagle wszystko przestaje działać i ekran zamiera. Nie wiem czym jest to spowodowane, jednak jeszcze jakieś 2 tygodnie nic takiego nie miało miejsca. Mam małą teorię, że pewnie jakiś update windowsa cos popsuł, ale cholera wie.
--- Koniec cytatu ---
Ja nic w swoich XP'kach nie zmienialem... a jedyna zmiana "systemowa" (na stacjonarnym) to ze w czasie patchowania EVE do Dominion, zrobil sie update DirectX'a.
Luisa:
Może to coś z DirectX-em w takim razie. Jeśli był update DirectX-a to prawdopodobnie też mi się zrobił podczas patchowania EVE.
Btw. o dziwo grając na DX10 nie mam problemów z freezami...
Maver:
--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Grudzień 04, 2009, 12:01:55 ---Sciagnalem juz pelny instalator klienta i zamierzam od zera zainstalowac EVE na Pen'ie - zobaczymy, czy pomoze...
--- Koniec cytatu ---
A tak z Ciekawosci, jakiego Pendrive'a uzywasz? Szukam czegos co jest na tyle szybkie ze moglo by wlasnie EVE obsluzyc w miare przyzwoicie.
Raiha:
--- Cytat: Keeno Smythe w Grudzień 04, 2009, 12:57:35 ---Nie wiem czy to ma coś wspólnego, ale ostatnio u mnie podczas grania w różne gry też zdarza się mojemu kompowi umrzeć. Nagle wszystko przestaje działać i ekran zamiera. Nie wiem czym jest to spowodowane, jednak jeszcze jakieś 2 tygodnie nic takiego nie miało miejsca. Mam małą teorię, że pewnie jakiś update windowsa cos popsuł, ale cholera wie.
I występuje to na win7 x64.
--- Koniec cytatu ---
Tu moze byc wina paczy windy . podobno na niektórych kompach po zrobieniu update zaczynają sie problemy. Ja mam ten sam system co ty i wszystko działa ok , szybko i sprawnie.
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Maver w Grudzień 04, 2009, 13:37:27 ---A tak z Ciekawosci, jakiego Pendrive'a uzywasz? Szukam czegos co jest na tyle szybkie ze moglo by wlasnie EVE obsluzyc w miare przyzwoicie.
--- Koniec cytatu ---
Ja mam SanDisk U3 Cruzer Micro USB 16GB
Moge sie podpisac pod komentarzami spod tego linka... czyli fajny bo 16GB, szybki odczyt, ale zapis jest fatalny... na szczescie EVEka raczej czyta niz pisze, wiec sie da grac :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej