Eve Online > Wsparcie techniczne
Dominion - Blue Screen (of death)
Maver:
--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Grudzień 04, 2009, 13:49:12 ---Ja mam SanDisk U3 Cruzer Micro USB 16GB
Moge sie podpisac pod komentarzami spod tego linka... czyli fajny bo 16GB, szybki odczyt, ale zapis jest fatalny... na szczescie EVEka raczej czyta niz pisze, wiec sie da grac :)
--- Koniec cytatu ---
Dzieki za info.
Frankie:
Ja mam podobnie na notebooku tylko troche poźniej. Mianowicie na starszych sterach grafiki, ogólnie gra działa jak działała poprzednio tylko po zadokowaniu przy wydoku pojawia się wszystko przed stacją normalnie i w momencie włączenia warp masz blue screen z błedem ialmdev5.dll. Przy najnowszych sterownikach do grafy błedu tego nie ma, ale co jakies 10-20s jest przycięcie do predkości 0.8 klatki na sekunde. Cholera wie co lepsze miec płynną grafę i nie móc dokować czy mieć skoki co 10s do 0.8 klatki/s. Coś prawdopodobnie zamieszali oni bo już takie kwiatki przy innych patchach sie zdazały (freeze przy warp gate itp) zobaczymy co wymyślą.
Skan:
--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Grudzień 04, 2009, 12:53:59 ---Bluescreen jest na laptopie i to na samym poczatku.niestety znika po ok. 0.5s wiec nawet nie zdaze PAUSE wcisnac, bo musialbym byc wrozka w ktorym momencie dokladnie sie pojawi :P
--- Koniec cytatu ---
ppm na "moj komputer" > zakladka zaawansowane > w czesci "uruchamianie i odzyskiwanie" kliknij w ustawienia > w czesci "Awaria systemu" odznacz "Automatycznie uruchom ponownie" i ponizej na pierwszej liscie wyboru wybierz "maly zrzut pamieci"
wtedy jak bedzie BSoD to zostanie na nim i bedziesz mogl sobie przeczytac - sam bedziesz musial reset zrobic, oraz zapisze do pliku taki mini stan systemu (da sie z tego dojsc co powoduje BSoD)
jak reinstalka nie pomoze to daj znac i zobaczymy czemu wyskakuje blue screen
Raiha:
--- Cytat: Frankie w Grudzień 04, 2009, 14:12:48 ---Ja mam podobnie na notebooku tylko troche poźniej. Mianowicie na starszych sterach grafiki, ogólnie gra działa jak działała poprzednio tylko po zadokowaniu przy wydoku pojawia się wszystko przed stacją normalnie i w momencie włączenia warp masz blue screen z błedem ialmdev5.dll. Przy najnowszych sterownikach do grafy błedu tego nie ma, ale co jakies 10-20s jest przycięcie do predkości 0.8 klatki na sekunde. Cholera wie co lepsze miec płynną grafę i nie móc dokować czy mieć skoki co 10s do 0.8 klatki/s. Coś prawdopodobnie zamieszali oni bo już takie kwiatki przy innych patchach sie zdazały (freeze przy warp gate itp) zobaczymy co wymyślą.
--- Koniec cytatu ---
Trochę dodali rożnych rzeczy do tła kosmosu , planety itp , może ci pamięć grafy nie wyrabia , jest porostu za mała. Czy to sie dzieje nawet przy wyłączonych wszystkich efektach ?
Doom:
Jedyne co mam na medium to detale, cała reszta na low / off i laga brak
ruszę cokolwiek wyżej zaczyna sie polka z ^_^*_(^*&^T%*^+_ freezami, przed patchem działałem na znacznie wyższych ustawieniach bez problemu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej