Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PL] troszke historii o obecnej "internal drama" by Gobbins
Straszny:
--- Cytat: Venzon 2003 w Grudzień 04, 2009, 13:34:17 ---Fountain wyglada juz na pozamiatane: pl nie bronia posow, korpy SoT odchodza albo wywoza stuff do empire... 25 highendow przejetych do tej pory, kolejne 50 czeka w fountain
--- Koniec cytatu ---
no i Molle pokazał że jednak mają jaja, że Bob obrósł mchem ale potrafił sie otrząsnąć i zrobić co powinien zrobić roku temu - jak Pandemic uciekł z Delve i zapuścił korzenie w Foutain trzeba było lecieć i wyrwać z korzeniami do ostatniego statku... nie zrobili tego i pośrednim efektem było załamanie MAXa a potem strata ich ukochanego NOL z dwoma regionami na dokładke ;). Można powiedzieć: "MAX naprawiony" O0
drama na eve-o fajna, PL, tak jak napisał Morbius, przeszedł przemianę i stał się typowym obrośniętym znudzonymi graczami sojuszem.
hmm... na moje oko to Goonswarm już powinien pakować manatki bo bez niańczenia przez elite-goony z PL to Delve/Queriuos raczej chyba tygodnie niż miesiące sobie potrzymają :D
Ian666:
--- Cytat: Val Heru w Grudzień 04, 2009, 08:57:49 ---jak ktos przeczyta to niech poda strzeszczenie :sos:
--- Koniec cytatu ---
Szara masa w pl po pokonaniu boba myślała że PL zresetuje standy i będzie można lać kogo zechca, hotdropowac itd. Okazalo sie ze Shadoo wolał napować sie naokoło bo obawiał sie Atlasów, AAA itd, efekt był taki że nie było do kogo sensownego strzelać (tak aby był fun ale bez wtapiania całej floty swoich capsów), z czasem ludzie porobili się nieaktywni. Teraz IT atakuje i okazuje się że mało komu z niedawnych sojuszników chce się pomagać PL (tu też drama pl ma troche żalu bo np. więcej zrobili przy przejęciu delve aniżeli goonsy które tam teraz siedzą). Ogólnie trochę to przypomina nastroje boba'sów po disbandzie, z tą tylko różnicą że tu nie ma disbanda.
A gość który nakręcił wątek ma żal że mu nie dali jednego z pięćdziesięciu Mimir'ów którego niby miał obiecanego, wyszedł z pl dwa miechy temu lecz sprawa nie dawała mu spokoju więc się wyspowiadał w oczywistym miejscu.
Straszny:
mnie zaskakuje jakaś taka zajadła niechęć Pandemica do Atlasu w postach, normalnie kreują ich na drugiego BOBa, a poza podobnym nickiem dowódcy Atlas nie ma wiele wspólnego z bobitami (z tego co rozmawiałem z naszymi chłopakami z BUFU to i atmosfera i zasady w Atlasie są o niebo zdrowsze niż układy w GBC). Do Atlas tego nie jest tak arogancki ani wewnątrz ani na zewnątrz, więc nie wiem skąd tyle nienawiści PL do nas...
Gregorius:
--- Cytat: Scaryman w Grudzień 04, 2009, 15:07:07 ---mnie zaskakuje jakaś taka zajadła niechęć Pandemica do Atlasu w postach, normalnie kreują ich na drugiego BOBa, a poza podobnym nickiem dowódcy Atlas nie ma wiele wspólnego z bobitami (z tego co rozmawiałem z naszymi chłopakami z BUFU to i atmosfera i zasady w Atlasie są o niebo zdrowsze niż układy w GBC). Do Atlas tego nie jest tak arogancki ani wewnątrz ani na zewnątrz, więc nie wiem skąd tyle nienawiści PL do nas...
--- Koniec cytatu ---
Bo teraz jest tam BUFU ;-) YARR!
Sammani:
zaraz zaraz czyli fountain juz upadlo, PL sie rzowiazuje? M\Nie za wczesny ten hype?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej