Eve Online > Dyskusje ogólne
CMS kolejne wybory- Rezultaty
CATfrcomCheshire:
A moj kandydat jest na drugim miejscu. Sam bylem zdziwiony, jak sprawnie to wszystko zadzialalo - poszedl infol, ze cale merc community glosuje na jedna osobe, raz meilem i raz w stopce kanalu - i prosze. Co dowodzi, ze jak sie chce, to mozna.
Ian666:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Grudzień 04, 2009, 00:55:18 ---A moj kandydat jest na drugim miejscu. Sam bylem zdziwiony, jak sprawnie to wszystko zadzialalo - poszedl infol, ze cale merc community glosuje na jedna osobe, raz meilem i raz w stopce kanalu - i prosze. Co dowodzi, ze jak sie chce, to mozna.
--- Koniec cytatu ---
Noir. to bardzo porządne merce (delegat z 2 miejsca), są co prawda jednymi z najdroższych ale i najlepszych.
Khobba:
też głosowałem na CEO Noir, ale nie ze względu na sympatię, tylko po prostu miał program w miarę zgodny z moimi poglądami. Bardzo mi brakowało kogoś z głębokim zrozumieniem lowseca w tych wyborach (Larkonis, wróć!)
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Sammani w Grudzień 03, 2009, 14:56:04 ---a moje 3 poszly :P
--- Koniec cytatu ---
a moje 3 zadzialaly - ledwo:
Tim Heusschen
Sokratesz
Netherlands
744
Oxylan:
Czy CMS wnosi coś do gry ? czy jest tylko po to żeby być cool i mieć znaczek logo csm obok atavtara na trol caod i raz na jakiś czas pojawić się przy jednym stole przy szklance mineralnej,biadoląc sobie o do0pie marynie,podczas gdy kamera nagrywa :-\ głosowałem kiedyś,następny raz nie będę,to nic nie zmienia,jak było tak jest,to co pojawi się w grze jest tylko i wyłącznie dzięki CCP,osoby postronne nie mają nic do powiedzenia,nawet mając dobre intencje i pomysły,jak dla mnie parodia jakaś z tymi całymi wyborami.
Chyba że o czymś nie wiem to przepraszam,możliwe że coś zostało wprowadzone do gry dzieki CSM.
Pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej