Eve Online > Dyskusje ogólne

CMS kolejne wybory- Rezultaty

<< < (2/4) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Star P'ergish w Grudzień 03, 2009, 12:53:45 ---się rodzi pytanie dlaczego Polish Community nie wystawiło swojego kandydata , miał/a by pełną szanse nawet zostać prezesem CMS imho:)

--- Koniec cytatu ---

Polacy oddali 181 głosów, potrzeba 745 żeby wbić się do CSM => polskie community nie ma odpowiedniego potencjału, żeby wybrać swojego kandydata, nawet gdyby dało się (jakimś cudem) zapewnić jednomyślność.

Xarthias:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 03, 2009, 20:31:06 ---Polacy oddali 181 głosów, potrzeba 745 żeby wbić się do CSM => polskie community nie ma odpowiedniego potencjału, żeby wybrać swojego kandydata, nawet gdyby dało się (jakimś cudem) zapewnić jednomyślność.

--- Koniec cytatu ---
E no, na Albiego poszło (w pierwszych wyborach) z 500 czy 600... Ale jak widać, to i tak za mało...

Raiha:
Gdyby za kazdym razem ktos startowal to moze bysmy sie jakos zebrali , ale cienko to widze :) skoro nas jest dosc sporo a na polishu i tak malo , nie tak jak inne nacje.

HammerSnake:
Ja tam się ciesze ,że ludzie to olali.

Całe to cms to gra ccp pod publiczkę -"a niech ludziki myślą ,że mają jakiś wpływ na grę ".(taką mam nadzieje )
Dla mnie to lekka paranoja ,że gracze którzy latają only  0.0 tudzież trudnią się tylko manufakturą etc w high secu mieliby podawać jakieś propozycje ccp odnośnie low seca /innych działek z którymi nie mają styczności i na odwrót zagorzali piraci z low seca , którzy nie mają zielonego pojęcia o robieniu misji , manufakturze etc mieliby wypowiadać się o tych zagadnieniach.
Jestem pewien ,że jakbym wyłożył swoją kandydaturę to żaden pilot z high seca by na mnie nie zagłosował.

Mam nadzieje ,że o losie gry decyduje tylko i wyłącznie bezstronny sztab ekspertów.

Zwycięzcą zazdroszczę darmowej wycieczki na Islandię.

Swoją drogą na polaka to bym chętnie zagłosował , a co   ;)

Colonel:
Ja oddalem swoj glos wlasnie na kogos kto ma poglady "skrajnie pirackie"
efekt taki ze nawet nie zalapal sie do podanego zestawienia...
widac ze pierdolami w stylu CSM zajmuja sie te tysiace graczy ,ktore
low sec omijaja szerokim lukiem...
a nasz punkt widzenia jest marginalny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej