Eve Online > Wsparcie techniczne
Minimalizowanie się okienka eve podczas odpalania gry
SokoleOko:
Solucją dla minimalizującej się Evki jest skasowanie folderu settings. Pr0 gracze wiedzą jednak, że wystarczy z tego folderu wywalić wyłącznie plik "pc.dat", dzięki czemu nie stracimy wszystkich ustawień.
Ścieżka dostępu na moim kopie z vistą wygląda następująco:
C:\użytkownicy\nazwa_usera\appdata\local\ccp\eve\c_program_files_eve_tranquility\settings
Z narzędzia do naprawiania klienta jeszcze nie korzystałem, ale ręczne wywalenie tego pliku jest sprawdzoną solucją na błąd typu "odpalamy grę -> splash -> minimalizacja".
Sempus:
Nawet mi takiego pliku nie znajduje jak (wyszukiwarka) "pc.dat" a w nazwie uzytkownika nie widnieje "appdata" (poka wszystkie pliki jest zaznaczone)... cos tu jest dobrze sknocone :o
magni:
mi sie tak czasami robi nie tylko z evka ale i z innymi grami, do naprawienia wystarcza zwykly restart kompa
Doom:
--- Cytat: Sempus w Grudzień 01, 2009, 11:44:08 ---[BUFU] Pticu ... Nowa Winde mam! inaczej bym nie pisał tego tematu... aa i zapomiałem dodac ze mam Viste Home-E :D
--- Koniec cytatu ---
Powiedziałbym że znasz już przyczynę problemu...
SokoleOko:
--- Cytat: Sempus w Grudzień 01, 2009, 12:04:34 ---Nawet mi takiego pliku nie znajduje jak (wyszukiwarka) "pc.dat" a w nazwie uzytkownika nie widnieje "appdata" (poka wszystkie pliki jest zaznaczone)... cos tu jest dobrze sknocone :o
--- Koniec cytatu ---
Mi też tego pliku nie wyszukuje, "appdata" mam wyszarzone, ale wchodzę normalnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej