Eve Online > Wsparcie techniczne

Minimalizowanie się okienka eve podczas odpalania gry

(1/3) > >>

Sempus:
Witam..i  z gory przepraszam jesli ten temat juz był :) ...wiec po odpaleniu EVE-a pojawia sie okno na srodku ekranu i nagle schodzi ono na pasek startu  :knuppel2: ... dotychczasowo pomagało sciaganie na nowo gry ale juz zaczyna mnie to powoli wpie.... i wez tu człowieku sobie pograj  ???

pticu:

--- Cytat: Sempus w Grudzień 01, 2009, 11:15:22 ---Witam..i  z gory przepraszam jesli ten temat juz był :) ...wiec po odpaleniu EVE-a pojawia sie okno na srodku ekranu i nagle schodzi ono na pasek startu  :knuppel2: ... dotychczasowo pomagało sciaganie na nowo gry ale juz zaczyna mnie to powoli wpie.... i wez tu człowieku sobie pograj  ???

--- Koniec cytatu ---

wez tu czlowieku zrob sobei porzadek z kompem i na kompie  :knuppel2:

Goomich:
http://www.scrapheap-challenge.com/viewtopic.php?t=31017

NeX:
Tak czy owak zabawnie brzmi "ściąganie na nowo gry". Ostatni raz instalowałem EVE jesienią, albo latem 2005. Od tego czasu sama się upgraduje na dysku bez względu na zmiany systemu. Parę razy kopiowałem katalog na użytek SISI i to wszystko  :D

Co prawda update grafiki będzie teraz duży jak po wprowadzeniu premium, ale to wciąż nie jest potrzeba reinstalacji.  :P

Sempus:
[BUFU] Pticu ... Nowa Winde mam! inaczej bym nie pisał tego tematu... aa i zapomiałem dodac ze mam Viste Home-E :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej