Eve Online > Dyskusje ogólne
Narzekanie na L4 cdn.
Sammani:
Jest tylko jeden wspierany przez CCP sposob zarobkowania: l4 w high secu. Kazda inna forma zarobku musi byc znerfiona by czasem nie przebijala carebear heaven
Kara Mon:
farmienia misji fw nie zablokuja, kto chce farmic to poleci w 2-3 osoby i przeora kazda misje w kilka minut bez wiekszego stresu, za to trafia to w "niedzielnych" misjonarzy takich jak ja ktorzy to odkryli jakis czas temu ze godzinka lub 2 bomberem i kasy jest na pare dni latania cepami i jeszcze na bc-ka zostanie . Teraz musze suzkac nowego zrodla dochodu bo malo kto bedzie zainteresowany robienie duo/trio misjonarskiego z kims kto robi takie misje raz na pare dni gdy zaczyna brakowac isk lub gdy koncza sie bc-ki z ktorych mozna wyciagnac ubezpieczenie :2funny:
Morbius:
nie wiem jak to wygląda w przypadku profesjonalnych farmerów ale ja siedząc jakiś czas w motsu największą kasę zarabiałem na exploracji, pare dobrych dropów i 1,5 b w kieszeni w ciągu 2 dni
z l4 grając na luzie czyli 2-3 h misji wyciągałem jakieś 80 mil dziennie
5 dni w wh c2 po odliczeniu kosztów paliwa wyszło jakieś 600 mil (do podziału na 2)- a do tego system był wybitnie dla górników bo tylko same gravi (roidy arkonoru po 6-10 k :buck2:) tam były raptem 4 anomalie spawnujące jak krew z nosa.
Także nie przeceniał bym tak bardzo misji l4
dla porównania przez 2 lata w 0.0 mój wallet nigdy nie skoczył > 300 mil ;D
Rehadzio:
Wiecie co.... kazdy ale to kazdy temat sprowadzacie do oplacalnosci misji lv 4 , czytac temat i sie wypowiadac .
p,s tu sa jacys moderatorzy ?
Yogos:
Są są już moderuje
A gówno nie mam uprawnień do tego działu :buck2:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej