Eve Online > Dyskusje ogólne
Narzekanie na L4 cdn.
SokoleOko:
--- Cytat: Rehadzio w Listopad 30, 2009, 10:14:04 ---p,s tu sa jacys moderatorzy ?
--- Koniec cytatu ---
Nie ma, wyjechali do Motsu.. misje L4 klepać :2funny:
Wilk:
Wydzieliłem.
Jak widać ciągle są osoby, które niczym bumerang wracają z uporem godnym lepszej sprawy do tematu misji L4. Tak więc skoro tak bardzo chcecie coś na ten temat pisać to skupcie się w tym temacie.
Frankie:
Prawdziwi farmerzy już od dawna siedzą w WH lub na misjach L5, a nie babraja się w małoopłacalne misje l4. Choć po dominion powinno sie uspokoić jak będą upgrady w 0.0 i w pizdu ratów. Wczoraj robiłem kilka serpentiś sanktuarium w 0.0, zgodnie z tym co piszą devi w nowym systemie bedzie takich 20 permanentnie.. to gdzie tu l4 jak taka jedna anomalia to 15 minut roboty i 50-60mln w kieszeni x20...
Doom:
--- Cytuj ---nowym systemie bedzie takich 20 permanentnie
--- Koniec cytatu ---
Jeśli system będzie na max ulepszony i nigdzie nie widziałem gwarancji ze to te najlepsze będą wtedy tylko
Rehadzio:
Lv 5 sa oplacalne ? Pierwsze slysze :)
Co do wh to sie zgodze, Oplacalne jest ale raczej dla gornika . Skalek tam jest od groma i ciut ciut .NAjbardziej oplacalne sklaki w grze sa w ilosciach takich ze kopacz z 0.0 siedzi i placze przed monitorem bo niejest w stanie wszystkiego wykopac i juz sie nowe respawnuja :)
Co do nowych anomalii po patchu ..... duza koncentracja graczy w jednym systemie bedzie automatycznie przyciagac korpy/graczy polujacych na nich . Teraz miski orajace paski siedza porozciagane po 20 - 30 systemach i lapanie ich ( przy zmianach w skanowaniu ) jest nieoplacalne czasowo . Po 20 systemach i 20 racacych , prawie kazdy ucieknie albo ora na bocie .
Teraz sytuacja moze ulec zmianie ( taką mam nadzieje ) Duzo ludzi klepiacych anomalie przyciagnie z pewnoscia i polujacych na nich . ( aka Burn Eden , trzymajacy alta w systemie w cloacku ) powinno to dodac smaczku grze ( płonne nadzieje :) )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej