Eve Online > PVE
[PVE] Paladin
Stary Pierdola:
--- Cytat: Zgudi w Maj 18, 2011, 16:36:10 ---Znacie jakieś ciekawe moduły to tego pally na high sloty? gdyż salvaguję noctisem bo i tak będzie szybciej.
--- Koniec cytatu ---
Jak będzie szybciej?
Coś mi się tu nie zgadza , ja salvaguje dokładnie tyle ile czasu mi bierze zabicie wszystkich NPC (chyba ze blitzuje) , wyjaśnij mi proszę jak to robisz ze po zabiciu NPC lecisz na stacje zmieniasz statek , wracasz do wraków , zbierasz loot i salvage
I ROBISZ TO SZYBCIEJ ODE MNIE?
Ciut mi to przypomina dowcip o najszybszym Tacie świata.
Mój tato jest najszybszy.
Pracuje do 16stej a o pierwszej jest już w domu.
Zgudi:
Proszę cię kypo, czytam i widzę, że jest to twoja pierwsza wiadomość, bo masz liczbę wiadomości = 1, a już piętnujesz mnie za te fity. Przedstawił byś się chociaż "Hej jestem kypo".
A ty tak z grubej rury.
Trochę więcej kultury!
Wiem że jesteś cwany
ale nie bądź narwany!
Z wyrami szacunku i bez obrazy dla Kypo
Zgudi :)
Egnos:
kypo to centralowy alt Dooma, loguje sie na niego zeby kogos zbesztac a pozniej kasuje posty, z tad ciagle widac u niego na liczniku 1 wiadomosc
Draggston:
--- Cytat: Zgudi w Maj 18, 2011, 23:34:07 ---Proszę cię kypo, czytam i widzę, że jest to twoja pierwsza wiadomość, bo masz liczbę wiadomości = 1, a już piętnujesz mnie za te fity. Przedstawił byś się chociaż "Hej jestem kypo".
--- Koniec cytatu ---
Ja sobie pozwole przyłączyć się do kypo i również piętnuję Cię za fity. Stary jesteś ja taka spacemonkey, uparty i niereformowalny. Rzesza graczy z doświadczeniem podaje Ci gotowe rozwiązania które są sprawdzone w praktyce ale Ty żyjesz w błogiej nieświadomości że wymyślisz coś lepszego. W innym temacie napisałeś pod własnym fitem "Też cap stabe i myślę że wytrzyma sporo." Ja Ci stary na to napisze - nie myśl tyle bo na dobre Ci to nie wychodzi. Wsiądź w szipa i sprawdź.
EDIT:
Panie Adminie niech mie Pan wybaczy offtop.......
Melisanda Armida:
W najnowszych postach zobaczylem [PVE] Paladin i wiedzialem bez wchodzenia ze Zgudi bedzie tu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej