Eve Online > PVE

[PVE] Paladin

<< < (2/12) > >>

Goomich:

Ire, tractor beams.

Stary Pierdola:

Po pierwsze ja mam inne wyniki w EFT = Capacitor lasts 10m 54 sek ( pewnie nie dodales implantow)
Po drugie nie chce latac tym statkien z innymi dzialkami niz Tachyons
Po trzecie to czy tractors beams i salvager pracuja caly czas zalezy od stylu gry , mozesz zbierac loot tylko z okreslonych wrakow a nie wszystko
Po czwarte wylaczenie dzialka moze byc koniecznoscia , jak cos spieprze z agro i nie bede mial innego wyjscia , oczywiscie nie mialem na mysli latania i robienia mysji z trzema dzialkami
Fit ktory zrobilem mam nadzieje pozwoli mi na robienie misji w jak najkrotszym czasie (dlatego DPS jest takie wazne) i zbieranie loot tylko z najbardziej wartosciowych wrakow.
Za trzy miesiace postaram sie zlozyc relacje jak to wszystko dziala i moze i filmik zamieszcze...
Dziekuje za porady , koniec rozmyslania Abaddon czeka trzeba klepac misje bo kasy malo...

Sauron1976:
oto moj fit cap stable 961 dps z dronkami i 1977 hp armora na cykl reperki,
niestety nie mam jeszcze wyskilowanych dzialek t2 ale jakos specjalnie mi to nie przeszkadza ;)
[Paladin, misje]
Corpus A-Type Large Armor Repairer
Corpus A-Type Armor EM Hardener
Corpus A-Type Armor Thermic Hardener
Capacitor Power Relay II
Amarr Navy Heat Sink
Amarr Navy Heat Sink
Amarr Navy Heat Sink

Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Domination 100MN Afterburner

Amarr Navy Mega Pulse Laser, Amarr Navy Multifrequency L
Small Tractor Beam I
Salvager I
Salvager I

Large Auxiliary Nano Pump I
Large Auxiliary Nano Pump I

Hammerhead II x5
Hobgoblin II x5

fit troche drogi ale mysle ze i z amarska reperka powinno byc ok
pozatym robiac tym szipem misje iski klepie sie dosyc sprawnie ;)

Doom:
Dolicz drony
Żeby było śmieszne to mi bez dron na all 5 wychodzi ponad 900 z hamerami 1076 :P

NeX:
968.5 dps na Pulsach T2 + navy multi + 3x navy HS bez kabli na all 5

1070.4 dps po założeniu Lancerów G2 Delta i Epsilon (5% rof i damage)

W sumie można zmienić Delte na Gunslingera CX2 (5% damage zamiast rof z Lancera). Dps 1967.7, a trochę prądu mniej żre. Zresztą skoro to dość drogi ship na misje, to można mu całego klona wyfitować. Niech ma Gunslinger AX-2 do trackingu zamiast Lancera G2 Beta do CAPa. Na tych skilach, to można już capacitor na misji olać, a jesli nie, to Squire CR8 ( ninja, pomyliłem z PG8) aczkolwiek używam Noble ZET1000 z bonusem do reperki w 6 slocie i nie narzekam na brak capacitora.

Po nacieszeniu się cyferkami zmieniamy ammo na Scorch tak jak Ireul wspomniał i mamy 851.1 DPS (Lancer+Gunslinger 5% damage) i 45+10 km zasiegu. 709 omni defa na 53,094 EHP z dwoma navy LAR i dwoma navy eanm.

5 Hammerheadów to dodatkowe 158,4 dps co razem ze Scorchami daje 1010 dps  :D

Chyba wystarczy do robienia misji. Kurdę bedę musiał poświęcić ze trzy, cztery miechy na dopicowanie skili na All 5 :buck2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej