Jasne, bo do IT powinni przyjmować tylko honourowe korporacje, które nie kradną i nie blobują.
Skoro tak mówisz to musi być prawda, nieprawdaż ?
Przecież napisali, że uczą wszystkich aspektów Eve, a denerwowanie kerbirów i skuteczna (zwycięska) walka w low-sec do nich należą. Chyba dobrze im to wychodzi.
Kluczowe słowo to zwycięska. Ja doskonale rozumiem, że każdy sposób na zwycięską w
ojenalkę jest dobry i jestem gorąco za tym by uczyć wszystkich takich sposobów. Niestety jedynie czego Anzaki uczą (wg naszych doświadczeń) to blobowanie. Uważasz, że to właściwa postawa ? Jeśli tak to po jakiego grzyba CCP
za wszelką cenę próbuje walczyć z blobami ?
Poza tym lepszy kontyngent imperialny, który zajmuje się kradzieżami i gankowaniem, niż taki, który grzecznie klepie misje w CNRach.
Żeby chociaż gankowali, albo kradli z głową.
Anzac od dawna był w GBC i najwyraźniej nieźle się spisywał, więc jego przyjęcie to nic dziwnego.
Skoro tak mówisz to musi być prawda, nieprawdaż ? Nasze raporty i informacje niekoniecznie to potwierdzają, ale cóż my maluczcy możemy wiedzieć, prawda ?
Niektórzy tutaj mogą opowiedzieć ciekawą, acz krótką historię o Mitchu Taylorze, Dark-Rising i niegdysiejszym sojuszu Fallen Souls.
No pewnie, chcesz usłyszeć moją wersję ? Niekoniecznie krótką.
Nie wiem skąd Ci się wziął ten honour, ale skoro Ty tak mówisz, to pewnie musi być prawda, nieprawdaż ?