Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[IT] aka bob mk II

<< < (33/44) > >>

Straszny:

--- Cytat: Khobba w Styczeń 04, 2010, 22:03:31 ---Czy zakładasz, że te logi są prawdziwe? ::)

--- Koniec cytatu ---

widzialem duzo innych wypowiedzi i Shamisa i phreeza, znamy sytuacje, wydaje mi się że tak - ze są prawdziwe.

Khobba:

--- Cytat: Scaryman w Styczeń 04, 2010, 22:50:57 ---widzialem duzo innych wypowiedzi i Shamisa i phreeza, znamy sytuacje, wydaje mi się że tak - ze są prawdziwe.

--- Koniec cytatu ---
ok. osobiście w to mocno wątpię, zbyt mi to przypomina "Protokoły mędrców Syjonu" :)

CoeathalVega:
oh gawd. Lykacie kazdego trolla z caod jak mlody rekin.

summa sumarum, G-SPLOT podjelo ryzyko i plan byl dobry, bridzowac / wskoczyc do kilku cyno w deep ss i grid sie "a nuz" zaladuje. Ale niestety CCP cos tak "naprawilo" w Dominion, ze to nie zawsze dziala. Pew pew happened.

Ile capitali CCP odda, nie wie nikt. Ofc na caod/shc/kugu/whatever jedna strona bedzie spazmowac ze oddali w cholere, a druga ze nic. Nikt sie nie dowie tak do konca, oprocz wlascicieli. PL ma dobra szanse na 1 tytka bo "podobno" zginal ponad godzine po logoffskim, mnie on mrugnal w ksiazce adresowej krotko przed smiercia; biorac pod uwage ogolne zachowanie serwera (drony uporczywie nie chcialy opuscic dronebaya przez 40 minut na przyklad, guny strzelaly raz i koniec, etc etc, przejechalem z 4 cykle siege a strontu nie ubylo, itp), to to tez mogla byc fatamorgana.

Fajnie, ze mamy nowe planety i tak dalej, dzieki CCP mamy w cholere czasu zeby sie na nie gapic.

Loc0:

--- Cytat: CoeathalVega w Styczeń 05, 2010, 01:28:13 ---Fajnie, ze mamy nowe planety i tak dalej, dzieki CCP mamy w cholere czasu zeby sie na nie gapic.

--- Koniec cytatu ---
This :)
Czekajcie jak doloza chodzenia po stacjach (kiedys tam) - nie wiadomo czy da sie po tym roamowac  >:D

Straszny:
jako że jedyni goście jacy mają ochotę  walczyć w Foutain wybrali sie blobem Drake-ów w drugą strone - PL oddaje high-end POSy za darmo, zero oporu.
http://www.it-kills.us/?a=kill_related&kll_id=122633

tak praktycznie codziennie, jeszcze zostało pare POSów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej