Forum Gry > Inne gry

Perpetuum-Online

<< < (34/43) > >>

Khobba:
oczywiście, boost postaci ma sens, gdy gra jest już "dojrzała" i lata po niej pełno charów już mocno oskillowanych. pozwala to nieco skrócić dystans i miesięczny gracz nie czuje już, że jest w kompletnej dupie. W perpetuum, nie ma to aż tak duzego znaczenia, bo wszyscy sa dość nowi.

Porzeczka:
troche widget masz racje - moze zbyt niecierpliwy jestem :) albo na poczatku za bardzo rozdrabnialem sie w przyznawaniu sp bo teraz idzie calkiem sprawie i skilluje sie ok... a prawda jest ze char ma ok tygodnia wiec tez nie ma co za duzo od niego wymagac :)

sneer:
jesteście przyzwyczajenie z eve ze macie kilkuletnie chary i teraz jak się skilluje od zera //szybciej moim zdaniem niz w eve // to marudzicie :)
mam 3 miesięczna postać i mimo ze jestem daleko za veteranami bety to nie czuje sie tą postacia uposledzony tak jak byłbym uposledzony 3 miesięcznym charem w eve ...
moge biegac mechem i mechem do ew - oba posiadam - na oba zaraz z widgetem - też 3 miesięcznym charem będziemy mieli produkcje i materiały ...
z mechów dostepnych dla mojej rasy nie mam tylko heavy mecha  - czyli najcięzszego medowego - ale to dlatego ze jest on cholernie drogi ... wsiąść i bić w nim już bym mógł

więc jeśli bez napinania się mogę to z widgetem zrobić to porównajcie to do tego co może 3 miesięczny char w eve ... - 3 miesięczny char w porównaniu z tym nic nie może - koniec komentarza

zresztą to co teraz robimy to wjazd w odpowiednik npc null - gdzie żyjemy , pozyskujemy materialy , masowo produkujemy swoje zabawki i za chwilę też będziemy robic pvp ....
2-3 chary 3 miesięczne w eve mogą o tym tylko pomarzyć 

Fedajkin:
Sneer musimy się zgadać, grałem chwilę w Perpetuum ale jakoś nie załapałem części...

sneer:
jest ładnie rosnący i coraz bardziej zgrany korp - poza tym wszyscy sa na red i nikt nas nie lubi na pvp wyspie .... dzieje sie dużo - wiec nie wahaj sie wskakuj ingame dzis i nawet jak mnie nie będzie to zaczep widgeta

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej