Forum Gry > Inne gry

Perpetuum-Online

<< < (33/43) > >>

sneer:
jest korp dla Polaków  :D
prowadzę go razem z Widgetem
mamy kilka osób póki co i ambitne plany
siedzimy w terminalu na jednej z 3 pvp wysp i planujemy byc tu utrapieniem najwiekszej organizacji w perpetuum :)
dla wszystkich lekko znudzonych eve ... tu ze wszystkim jest troche pod górkę 
raty trudne , złoża minerałów częsciowo trudno osiagalne , sklep miejscowy slabo zaopatrzony a droga w bezpieczne tereny obfitujaca w potencjalne zasadzki. no i przewaga wroga we wszystkim wgniatajaca w ziemię . Duza czesc naszych operacji to mniejsza lub większa partyzantka. i dlatego jest tak fajnie ze mimo ze atlas ma co robic to normalnie nie chce mi sie do eve logowac teraz ...

w tej chwili kończymy uwijac się z zapleczem produkcyjnym // naszych mechów nie idzie kupic w bazie i musielismy dojsc do ich produkcji // i zaczynamy kombinowac z jakimś pew pew - celów dookoła sporo - wszystko jest na red do nas :)

oczywiście wszystkich chętnych zapraszamy do nas ...
znaleźc nas można na kanale Polska

CMHQ_Widget:
P.S. takie małe spostrzeżenie co do samego gameplaya. W odróżnieniu od EVE, tutaj nie można uciec tak prosto. W EVE można było Cię skampić w systemie, ale nadal mogłeś latać po SSach i w ostateczności wylogować. Tutaj...jak ktoś Cię złapie i nie ma bardzo blisko sentry to jest kupa, zostaje logofski, który nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem, no i wymaga natychmiastowej reakcji po zauważeniu wroga.

Goomich:

--- Cytat: Porzeczka w Lipiec 11, 2010, 15:51:32 ---gra fajna. troche wolno sie postac rozwija i brakuje mozliwosci przyspieszania skillowania...

--- Koniec cytatu ---

A co to za różnica?

Porzeczka:
w sumie niewielka ale taki boost na poczatek nie jest zly :)
ogolnie jak sie patrze na skille to zeby jako tako smigac to zanim wsiade w artemisa to tak minimum miesiac skilowania mnie czeka (i to tylko skille do obsugi mecha/bota typru armor dzialka)... choc moze to moje narzekanie jest z tego powodu ze w evce mam juz przyzwoitego chara i nie pamietam czasow kiedy nic nie umialem :)

CMHQ_Widget:
Porzeczka: Bulsiety opowiadasz...prędkość rozwoju jest IMHO podobna do EVE, nie wiem czy nie troszeczkę szybsza. Ale to ciężko zbadać. Na pewno brak learningów, które są moim zdaniem z dupy, przyspiesza o miesiąc rozwój postaci. I nie powinno być skilla do szybszego rozwoju EP bo to głupie jest. Nie wiesz czy będziesz grał i teraz albo się pobawisz i będziesz żałował jak się okaże że zostajesz albo zrobisz zrobisz i będziesz żałował że robiłeś learningi nie robiąc nic w grze. W miesiąc idzie jako tako wsiąść w mecha i coś tam nim porobić, szału nie ma ale się da. To jest odpowiednik BCka według mnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej