Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
<CVA> zrobione w BoB'a?
Porzeczka:
niom, raczej tak juz sie pojawil taki glos - ally zostaj az zostana 2 corpy i sie tez rozejda... wtedy kazdy moze wyjsc bez bolu. Dodatkowo prawa do ally moze miec corp ktory je zalozyl, chyba ze wczesniej sami odejda z ally to wtedy straca prawa do nazwy jako takiej - zeby nie mogli rozpirzyc gromadki pozostalych...
Rogoo:
--- Cytat: Skeer w Październik 31, 2009, 00:46:43 ---Nadal uważam, że CCP zrobiło błąd - skoro się BoBa nie zwróciło, to i CVA nie powinno.
I gadki o shackowaniu konta można między bajki włożyć, ja w to nie wierzę. Zwyczajnie któryś dyrek zrobił emorage i kliknął disband, pewnie nawet nie wiedział, że zadziała po deklaracjach CCP o zmianie zasad disbandowania :P
--- Koniec cytatu ---
Niektorzy wierza w czarownice i demony, inni nie wierza w mozliwosc zlamania hasla do konta. Takie zycie.
A juz najlepszy byl tekst, ze "wystarczy zmienic router, wiec IP to zaden dowod". O0
MightyBaz:
Mnie cieszy co innego, wcale nie powrót do dawnej formy i sova, tylko prawdziwe gesty sympatii od prawie wszystkich graczy EvE. Oznacza, że CVA przez tyle lat [prawie od początku istnienia EVE] wypracowało sobie rzetelną pozycję w wirtulanej rzeczywistości. Przez taki szmat czasu utrwalaliśmy niezgodną z mechaniką gry zasadę NRDS oraz no logovsky w najuboższym terenie 0.0 w uniwersum i jako jedyni [później U'K] prowadziliśmy politykę zgodną z role playing in game [przyłaczenie Providence do Amarr Empire].
AMARR VICTOR!
Goomich:
Łyżka dziegciu: mi się wydaje, że to nie tyle sympatia do was, czy wasza pozycja, tylko niesympatia, do zepsutej mechaniki, która pozwala i nieczystych zagrywek spoza gry.
Na CAODzie było sporo głosów w rodzaju "życzę wam śmierci i disbanda, ale nie w ten sposób".
Loc0:
Nie do konca - zdaje sobie sprawe, ze sa ludzie ktorzy z niewiadomej przyczyny chcieli by "smierci" CVA, ale supp -A- i UK byl szczery :p. Moze trzeba niektorym wyjsc ze skorupy pr0 i np zlatwic sobie z CVA eventy w stylu polowanie na frachta i kilka innych, ktore wspolnie rozgrywalismy - naprawde masa zabawy dla chcacych ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej