Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

<CVA> zrobione w BoB'a?

<< < (12/13) > >>

Skeer:
Nadal uważam, że CCP zrobiło błąd - skoro się BoBa nie zwróciło, to i CVA nie powinno.

I gadki o shackowaniu konta można między bajki włożyć, ja w to nie wierzę. Zwyczajnie któryś dyrek zrobił emorage i kliknął disband, pewnie nawet nie wiedział, że zadziała po deklaracjach CCP o zmianie zasad disbandowania  :P

Soulless:
A powinni to zmienić po prostu uniemożliwiając rozwiązanie aliansu.
Każdy corp powinien mieć prawo wystąpienia z aliansu i nic więcej. Gdyby jeden z dwóch ostatnich wystąpił, wtedy dopiero alians powinien się rozwiązywać sam.
Inne rozwiązania są po prostu głupie z politycznego punktu widzenia.

ramdeon:

--- Cytat: Soulless w Październik 31, 2009, 10:20:23 ---A powinni to zmienić po prostu uniemożliwiając rozwiązanie aliansu.
Każdy corp powinien mieć prawo wystąpienia z aliansu i nic więcej. Gdyby jeden z dwóch ostatnich wystąpił, wtedy dopiero alians powinien się rozwiązywać sam.
Inne rozwiązania są po prostu głupie z politycznego punktu widzenia.

--- Koniec cytatu ---

I co z tego? W uproszczeniu przejmujesz władzę w korpie mającym prawa aliansowe (nie wiem jak to się nazywa), wywalamy wszystkie korporacje i disband gotowy  :angel:

Soulless:
Nie zrozumiales :)
Wyjsc mozna co najwyzej swoja korporacja, bo caly alians nie ma nikogo nadrzednego.
A jak ktos nowy chce dolaczyc to glosuja wszystkie corpy czlonkowskie, jest na to powiedzmy 24h, ci co nei zdazyli sie nie licza, a wystarczy jeden sprzeciw zeby nowy korp nie doszedl.
I juz - prosto, jasno i tak jakos naturalnie politycznie.

Goomich:

--- Cytat: Soulless w Październik 31, 2009, 19:12:40 --- a wystarczy jeden sprzeciw zeby nowy korp nie doszedl.

--- Koniec cytatu ---

Veto jest bardzo złym pomysłem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej