Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

<CVA> zrobione w BoB'a?

<< < (8/13) > >>

Jededdiah Brown:
Dlaczego to się goonsom nie przytrafi?  >:D

SokoleOko:
CVA wróciło, ale tylko częściowo - patrz sceenshot.

Korporacje są z powrotem w sojuszu, ale sam sojusz wygląda jak po rozwiązaniu.

VonBeerpuszken:
Nawet jeśli jednak może to zrobic jedna osoba w osobie CEO, włam MUSI ZOSTAC UDOWODNIONY, bo kto mi udowodni że CEO się nie narąbał na swoich urodzinach i po pijaku tego nie zrobił?
Może dojść do niebezpiecznego precedensu jeśłi CVA zostanie przwrócone na podstawie słów jednego człowieka, bo jaki będzie potem problem wtopic przez głupotę tytana i nasmarować petycje że "konto zostało zhackowane"? IP? Żaden dowód, restartuję router i mam inne IP.
CCP nie powinno reaktywować CVA, przynajmniej nie tak szybko jak ktoś wcześniej napisał, że po DT....

Sotharr:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Październik 29, 2009, 13:04:49 ---Może dojść do niebezpiecznego precedensu jeśłi CVA zostanie przwrócone na podstawie słów jednego człowieka, bo jaki będzie potem problem wtopic przez głupotę tytana i nasmarować petycje że "konto zostało zhackowane"? IP? Żaden dowód, restartuję router i mam inne IP.

--- Koniec cytatu ---

To zrestartuj router tak, aby mieć IP z zupełnie innej klasy, od innego dostawcy, a nawet z innego kraju.
Jeśli właściciel konta oficjalnie napisze do CCP, że zostało ono shackowane, i dziennik zawiera informacje o logowaniu z zupełnie innego IP niż zwykle, to nie trzeba innych dowodów.
Przecież nie po to rozwiązywał sojusz (będąc w podróży), aby na drugi dzień zmienić zdanie.

lukez:
Muszę powiedzieć, że bardzo się cieszę, że CVA wróciło :D

Nie wyobrażam sobie grania w innym sojuszu... Cele, które przyświecają tym ludziom i sposób w jaki je realizują mnie osobiście bardzo przekonują i motywują do odgrywania ingame.

Podobnie, jak wielki szacun w kierunku naszych nemesis U'K - to te dwa sojusze, są IMHO najbardziej roleplayowe... Jeden nie może żyć bez drugiego :)

Amarr Victor !
*Feece Trinthakis is blessing all present pilots.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej