Eve Online > Dyskusje ogólne

Stare, dobre czasy?

<< < (17/24) > >>

Maver:

--- Cytat: JimmyBrownie w Październik 22, 2009, 17:23:22 ---Nigdzie nic takiego nie napisałem :)Stwierdziłem tylko, że kerbiry opuszcza 0.0, bo nie będzie im się nazwyczajneij opłacać tam siedzieć.

--- Koniec cytatu ---

Przeciez i tak wiadomo ze kerbiry siedza w emipire, bo w 0.0 ciagle tylko ktos sie z nich napierdala. :)

Gregorius:
lol, maver rób edytki ;-)) [nie rób konkurencji w nabijaniu post count ;d]

Maver:

--- Cytat: sneer w Październik 22, 2009, 21:36:23 ---zwiekszeniu śmiertelności po pozbyciu się lokala musiałoby towarzyszyc podniesienie stawek zarabiania w null - inaczej to nie ma sensu i nie rozpatrujcie tego osobno bo szkoda czasu
przy odpowiednim bodźcu to ryzyko wtopienia ubezpieczonego battleshipa nie ma znaczenia ...

--- Koniec cytatu ---

Na prawde nie rozumiem tych płaczy o mozliwosc zarabiania w null?
Czy ktorys z was probowal tam robic misje albo plexy?
Wpadasz na plex, robisz go w max dwie osoby, wracasz z 2-3b w kieszeni?
Malo? Zeby tyle zarobic na misjach w empire musisz je klepac przez miesiac.

Kwestia tego ze trzeba meic do tego odpowiedni sprzet, a zaden uber pvp'er nie wydokuje przeciez w statku za pare b w 0.0 bo mogl by go stracic i zapłakał by sie na smierc.
Piepszycie o kiepskich zarobkach w 0.0, a macie podejscie takie ze najlepiej zeby cruzami t1 mozna bylo tam dorobic sie niewiadomo ile kasy.
Poza tym co za problem zasiedlic pare kolejnych moonow i trzebac mld nic nie robiac?
Skad niby te wszystkie capitale prywatne? Z zarobku z pvp? Z klepania misji? Nie rozsmieszaj mnie...

Maver:

--- Cytat: Gregorius w Październik 24, 2009, 10:45:48 ---lol, maver rób edytki ;-)) [nie rób konkurencji w nabijaniu post count ;d]

--- Koniec cytatu ---

Mozecie mi zresetowac licznik jesli to kogos boli ;-)

Nie chce mi sie edytowac postow, po prostu odpisuje w trakcie czytania zaleglosci.

ps. Ciesz sie nie nie za kazdym razem klikam "wyslij wiadomosc" :D

NeX:
 :D
Maver masz dożywotni [ ] Szkoda, że Xart zdjął noty przy avatarach  O0

Ninja EDIT: U mnie blue Maver za pisanie prawdy zamiast śmiesznego użalania się nad kasą i bzdetów odstraszajacych od niesamownicie groźnego PRO, null, low etc które k... zieje totalną puchą. Lokal nie pomaga jakimś tam wydumanym kerbirom. Lokal jedynie służy do szybkiego chowania dupy uberom gdy nie ma ich przynajmniej 10 vs 1. W mniejszych proporcjach lokal w low secu po kilku sekundach wynosi ZERO! To raczej nie są nagle znikające Hulki  :diabeł:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej