Eve Online > Dyskusje ogólne
Stare, dobre czasy?
Maver:
--- Cytat: NeX w Październik 24, 2009, 11:13:55 --- :D
Maver masz dożywotni [ ] Szkoda, że Xart zdjął noty przy avatarach O0
--- Koniec cytatu ---
Co mam dozywotnie?
Wybacz, ale jestem z epoki pisanej, nie malowaniej... nie rozumiem wszystkich emotikonek ;-)
ps. Edytuje... zeby nie bylo..
Tak wogole to przypomnialo mi sie jak wieki temu robilo sie tak ze logowalo sie modemem (wiecie, takie cos co skrzeczy i placilo sie za minuty polaczenia ;) ) sciagalo posty z pl.rec.krakow czy czegos w ten gust. A potem w ciagu nocki potrafilem wygenerowac 200 postow odpowiedzi ktore potem wysylalem w "jednej paczce" rano.
Pare razy nawet serwer przyblokowal mnie i uznal za zwykly skrypt spamujacy :D
Wilk:
Maver, oficjalna nagana słowna, albo nauczysz się pisać jeden porządny post, względnie edytować i dopisywać, albo zacznę Ci podwójne (a w szczególności potrójne) posty wywalać.
Loc0:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Październik 24, 2009, 04:30:22 ---Nikogo nie strasze juz teraz przy obecnym intelu duck dodgers robi co chce.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem kto to jest duck dogers ale nie jest on odkrywca gangow cloakerow ... ktore nie wywalcza wiecej niz zgankowanie paru ratterow i wreszcie chwalebne zdechniecie na baicie :D.
Wybacz ale ciekawosc mnie meczy ;p z kim chcesz najezdzac Provi bloba?
sneer:
Maver - irytujesz mnie
lokala nie chce miec - primo - albo jakies jego ograniczenie bo tak jak pisałem ostatnio nudno jest ...
klikac jak Zostałem ocenzurowany co kilka sekund również nie chce - są jeszcze palanty tęskniace za starym systemem skanowania pleksów mówiący jakie profi było klikanie co iles tam sekund
ja na pleksach swoje zrobiłem - co do tego jak czesto sie wyjmuje 2-3 bn z pleksa to kitu nie wciskaj bo jest to rzadkie - na ponad sto zrobionych samodzielnie i z kumplami,i takich było słownie kilka
ale nie każdy i nie od razu zarabia na pleksach zresztą na południu ostatnio cięzko dobrego pleksa znalexc tak sie ludzie uwijają // i nie mówimy tylko o systemach stacyjnych //
jesli ma byc zwierzyna w null i ludzie o róznym stopniu doswiadczenia , profesji i majętnosci to po zdjęciu lokala wolałbym widziec ze ludzie nie emigrują na lvl 4 do empire bo to by smutne było ....
na razie juz dosc pokazałes ze jestes uber :) - teraz zastanów sie jeszcze raz
Xarthias:
--- Cytat: Maver w Październik 24, 2009, 12:44:19 ---ps. Jak chcesz zebym odpisywal w jednym poscie na pare innych. To dodaj na forum opcje "Odpowiedz na wiele postow"
--- Koniec cytatu ---
Ależ jest. Hint w załączniku.
A za ślepotę i chamstwo wobec moderatorów, ode mnie w prezencie, 25 punkcików na początek.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej