Eve Online > Dyskusje ogólne
Stare, dobre czasy?
Blaster:
--- Cytat: Albi w Październik 19, 2009, 11:43:42 ---Nie potrafili przeżyć. Po prostu rodziło się ich więcej i niektórym udawało się dożyć dorosłości :)
--- Koniec cytatu ---
Kiedys ludzie tracili statki latajac te 30 j bo takie byly realia.
To CCP dyktuje w jakich realiach bedziemy grac i trzeba sie bedzie dostosowac.
Niektórzy zachowuja sie jak dzieci którym dano nowa zabawke i jak ktos chce ja odebrac to jest placz.
Mi tez wygodniej zyje sie z JB co nie znaczy ze jak mi je zabiora to swiat sie dla mie skonczy.
lorgius:
Kiedyś też prądu nie było, choroby w piecach leczyli a średnia wieku wynosiła 35-40 lat i też ludzie jakoś żyli :uglystupid2:
JB dają możliwości szybkiego przerzucania flot po kontrolowanym terenie i są jednym z najlepszych pomysłów wykorzystania sova jako coś więcej niż kolor na mapce.
Typowe polskie myślenie - sam nie mam ale nie chcę tego tylko chcę aby inni tego nie mieli - pewnie dlatego pełno wciąż idiotów z hasłem "za komuny było lepiej"
Świat się bynajmniej nie skończy, na dodatek nic nie słyszałem o zmianie w jb poza tymi związanymi z capitalami a jak ktoś lubi marnować pół godziny życia na te 30j to jego sprawa.
Ellaine:
A jeśli chodzi o JB to jestem zdecydowanym zwolennikiem taczania po kosmosie indyków i frachtów z obstawą lub ninja :)
Doom:
--- Cytat: Albi w Październik 19, 2009, 12:51:48 ---A jeśli chodzi o JB to jestem zdecydowanym zwolennikiem taczania po kosmosie indyków i frachtów z obstawą lub ninja :)
--- Koniec cytatu ---
Bo to promuje Team Play?
Czy dlatego ze są cele do wybicia? :)
Xarthias:
Ja nie wiem, ludzie jacyś leniwi są dzisiaj.... (Ach ta dzisiejsza młodzież :P).
Kiedyś nie było problemem wyskoczyć 50j (i to bez instawarpów) we wrogim 0.0, rąbnąć oficera na pasku (bo tubylcy się wylogowali) i wrócić ze stuffem za 3b w cepie, przebijając się przez 3 kampy po drodze :D
A teraz dżampbridże sridże, kapitale, frachty... Ech, ludziom się w d... poprzewracało :P :2funny:
Chociaż z drugiej strony, w erze blobów, ddd i innych dziwnych rzeczy...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej