Eve Online > Dyskusje ogólne
Koszulki.
Xarthias:
Z kodem EVE20OFF dostajemy 20% zniżki na artykuły evkowe w jinxie. Info z facebooka, nie wiem jak długo promocja ma trwać.
Xeovar:
Kod działa. Właśnie przetestowałem :)
aceed-:
--- Cytat: karagir w Październik 26, 2009, 23:24:49 ---Hm, akurat Jinx raczej dba o to, żeby nie było tekstu 'out of stock', ale może się mylę, sprawdzam sobie od paru miesięcy stany (chcę m.in. kupić koszulkę z nieśmiertelnym OMFG)
Anyways, dam znać, a jak dostaniesz już przesyłkę - napisz, jak to wygląda:)
--- Koniec cytatu ---
Troszkę necro sięzrobilo, ale cóż :)
Najwyraźniej wybór tańszej opcji opłaty za przesyłkę przełożył się na czas jej dostarczenia. Koszulki dotarły do mnie jakieś 2 tygodnie temu, przesyłka była naturalnie otwierana i szła przez pół Polski jak nie Europy ;) Na szczęście nic nie brakowało...
Koszulki wyglądają niesamowicie, zdjęcia nie oddadzą w pełni ich zajebistości. Jakościowo też niezgorsze. W sumie nie żałuję zakupu, chociaż miałem chwile zwątpienia, czy przesyłka w ogóle do mnie dotrze...
Xeovar:
W sumie moje przyszły ponad miesiąc temu to też skrobne.
Zamówiłem szybszą przesyłkę i faktycznie były w 2 tyg, 2-3 dni przed terminem podawanym przy zamówieniu.
Niestety, moje wylądowały w Urzędzie Celnym - tutaj uwaga, nie wysyłajcie ich na adres firmowy (ja tak zrobilem, z reguly zamawiam dostawę do firmby bo wygodniej mi odebrać) bo na 100% wylądują na cle, przy adresie prywatnym jest 50/50.
Po przekonaniu celników że to koszulki dla mnie, to zwolnili mnie z cła (miło, ale to grosze) natomiast przyjebali 22% VAT.
W rezultacie koszulka po wszystkich kosztach wyszła mnie około 112 pln/szt (zamówiłem komplet).
Co do samych koszulek to są rili kul, nawet gejowski seledynowy (tak mi kobita mówi) brutix. Jedyne ale co można mieć to że są dość cienkie (gramatura materiału niska). Poza tym full wypas, dobra jakość i w ogóle - oczywiście zobaczymy jeszcze po kilku pranach.
Val Heru:
używaj perwolu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej