Eve Online > Dyskusje ogólne
Koszulki.
karagir:
Jeżeli chodzi o koszulki z JINX,to:
dla osób z trójmiasta / warszawy (w pierwszym mieszkam, w wawie co tydzień jestem) mogę zaryzykować dwie-trzy koszulki (zwłaszcza męskie w moim rozmiarze, wtedy w razie czego mam po prostu zapas); of course przydałby się jakiś collateral w ISK - do zwrotu na miejscu w momencie wymiany (wożę ze sobą lapka + iplus).
Koszulki dla siebie będę zamawiać gdzieś na koniec listopada (26-27).
Jeżeli ktoś chętny na te z Jinxa, dajcie znać.
Z eve store mam zamiar robić zakupy w grudniu, przy założeniu, że pomimo kryzysu moja firma postanowi jednak dać nam jakiś bonus świąteczny.
LukasTDI:
a jaki masz "męski rozmiar" ?? :D
M ;) czy moze XL/XXL ?? :]
dygresja:
moze jednak znajdzie sie ktos kto zrobi projekcij w corelu ??
aby mozna bylo wykorzystac w sitodruku ??
karagir:
--- Cytat: LukasTDI w Październik 26, 2009, 13:28:19 ---a jaki masz "męski rozmiar" ?? :D
M ;) czy moze XL/XXL ?? :]
--- Koniec cytatu ---
Zmierzę jak wrócę do domu, oni tam mają jakąś dziwną tabelę...na 'reserved' i inne big stary to jest L-ka
Odnośnie corela - raczej nie będę mieć czasu, w dtp/projektowanie to z dziesięć lat temu się bawiłem...:(
aceed-:
--- Cytat: karagir w Październik 26, 2009, 13:16:00 ---
Koszulki dla siebie będę zamawiać gdzieś na koniec listopada (26-27).
Jeżeli ktoś chętny na te z Jinxa, dajcie znać.
--- Koniec cytatu ---
Nie chcę Cię martwić, ale z tego co zauważyłem koszulki o których mowa dosyć szybko schodzą, może się okazać, że nie będzie ich do końca listopada.
Za miesiąc powinna dojść koszulka do mnie to Wam napiszę jaka jest jakość koszulek/nadruków :)
No, chyba że ktoś już ma i może o nich powiedzieć coś wiecej? :coolsmiley:
karagir:
--- Cytat: Ocet w Październik 26, 2009, 15:31:16 ---Nie chcę Cię martwić, ale z tego co zauważyłem koszulki o których mowa dosyć szybko schodzą, może się okazać, że nie będzie ich do końca listopada.
Za miesiąc powinna dojść koszulka do mnie to Wam napiszę jaka jest jakość koszulek/nadruków :)
--- Koniec cytatu ---
Hm, akurat Jinx raczej dba o to, żeby nie było tekstu 'out of stock', ale może się mylę, sprawdzam sobie od paru miesięcy stany (chcę m.in. kupić koszulkę z nieśmiertelnym OMFG)
Anyways, dam znać, a jak dostaniesz już przesyłkę - napisz, jak to wygląda:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej