Eve Online > Dyskusje ogólne

W czym najlepsi sa gallente

<< < (16/18) > >>

naye666:
na sysi 3 afki zjadły myrma, dalej uważasz, że jest dobry? :P

Xarthias:

--- Cytat: naye666 w Listopad 04, 2009, 08:12:45 ---na sysi 3 afki zjadły myrma, dalej uważasz, że jest dobry? :P

--- Koniec cytatu ---
Ja Enyo zjadłem Megasa, czy to znaczy, że Enyo jest lepsze od Megasa?

DaBlades:

--- Cytat: Xarthias w Listopad 04, 2009, 08:18:11 ---Ja Enyo zjadłem Megasa, czy to znaczy, że Enyo jest lepsze od Megasa?

--- Koniec cytatu ---

oczywiście, że jest lepsze  ;)

Ja  wczoraj hurkiem zjadłem Zealota i zostało mi 89% armora (nie mam naprawiarki), to oczywiście oznacza, Ze hurri jest 9x lepszy od Zealota a ja zjadłbym tym hurkiem 9 Zealotów

Na sisi saciem zjadłem archona. FEAR ME!!!!

kaz000m:

--- Cytat: Trefnis w Październik 16, 2009, 14:28:29 ---walki nie widzialem ale to jest naprawde slaby fit dla hurri
nigdy nie rozumialem fitowania statku z shielde bufforem na close....
albo robisz go na szybkosc aby kitowac inne i wiac jak bedzie zle
albo jak juz chcesz scrama to armor bo hp duzo lepsze a predkosc nie tak wazna juz

--- Koniec cytatu ---

Weź człowieku nie pisz takich herezji, bo jeszcze ktoś w to uwierzy i ominie go przyjemność latania takim huri.

Straszny:
taki szybki shieldowy hurrek nadaje sie dobrze do piratki solo, oczywiście cele trzeba sobie dobierać, ale mając drony ec- jak sie robi gorąco zawsze można spierniczyć (w tej walce z myrmidonem moge sie założyć że gość nie miał ec- wyrzuconych)

Shield daje bufor, a przez nano ma dużo wiekszą szanse dobrnięcia do gatea przy małych/średnich kampkach. EC- ratują pupke w razie złego przebiegu solo-pojedynku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej