Eve Online > Dyskusje ogólne

W czym najlepsi sa gallente

<< < (12/18) > >>

Kombat:

--- Cytat: DaBlades w Październik 15, 2009, 14:17:13 ---I znów mamy dyskusje z "końca pleców".
Harbi to bardzo dobry ship ale traf coś (szczególnie na conflagach, tego sammo ię wogóle nie używa) co orbituje cię na 500m, a tak może myrm. Kiedyś miałem problem z myrmem bo mi Abso orbitował i naprawiał swoje drony.
Myrm ma bardzo dobry tank, ale aktywny + nigdy nie wiesz co ma na hislotach.
Ale to znów dyskusja. Umiesz latać = umiesz wykorzystać zalety

--- Koniec cytatu ---
Jedyne co dyskusja udowadnia to to że myrm to dobry BC nawet po nerfie i nie odstaje od reszty czego niektórzy próbowali dowieść :P

silvia:
Przez ile to stankujesz? 4min do czasu jak ci sie 800s skoncza?

Mnie przez te 4 minuty nie zabijesz :)

Loc0:
Widze eft fajterzy wracaja do boju - stwierdzenie, ze "harb jak wsiadzie na myrma ..." i tabelki w stylu "ile to stankujesz, because my eft says ... bla bla" sklaniaja mnie do zaprzestania dalszej dyskusji  ;D

Rabbitofdoom:
No coz ciezko to inaczej nazwac biorac pod uwage to ze przy zalosnym cpu harba wlozenie dlugiego pktu jest problemem. A co do eft to jak kazde tego typu badziewie sluzy do obliczen teoretycznych. Po trzecie jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to nie mow nic. Moze nie mam doswiadczenia niektorych ale troche shipow we wraki zmienilem wiec wiem do czego statki ktorymi latam na pvp sa zdolne.

Yogos:
LoL
Myrm ma 150 m3 na drony 5 med slotów i może całe 6 low wykorzystać na aktywny tank bez straty dps.
Ilość konfiguracji jest ogromna jak przy dominixie.

Jak uważasz, że każdy myrm lata na max dmg i że go zmielisz samym dpsem to wypada się uśmiechnąć.

W solo liczy się uniwersalność i elastyczność.
Do roaming gangu myrm się średnio nadaje, im większy gang tym jest gorszy.

W solo albo 2-3 osobowych opach jest rzeźnikiem.

A co ciekawego wymyślisz na harbringerze ? NIC
Harbi jest fajny jako DPS suport ale nie zamontujesz na nim EW ani nie poszalejesz dronkami.
Na myrmie tak.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej