Eve Online > Wsparcie techniczne
Jak rozebrać monitor LCD Samsung
silvia:
Jesli chodzi o ilosc pieniedzy o ktora sie walczy to naprawde trzeba sie zastanowic, gdyz niekiedy koszty odzyskania tego moga byc wieksze*
Najbardziej lubie sie klucic w malych sklepikach, czesto ceny sa inne (nizsze) pod produktem jak te ktore sa naliczane na kase. Prawo konsumenckie UE mowi, iz TRZEBA sprzedac po cenie jaka widnieje pod produktem (no chyba, ze chca taniej :P )
@diablo - jakim cudem masz nalot z dymu tytoniowego na komputerze? nie wiesz, ze palenie szkodzi twoim bliskim? (reklamy nie klamia!! :shocked: )
*nie wiem jak w polsce, ale u mnie koszty sadowe pokrywa oskarzony w przypadku przegranej :)
Goomich:
Pozwany.
gregor40:
Tak, koszty sadowe. Ale adwokata i wlasnych ekspertyz juz niekoniecznie.
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Michal G w Wrzesień 09, 2009, 14:14:47 ---Tak, koszty sadowe. Ale adwokata i wlasnych ekspertyz juz niekoniecznie.
--- Koniec cytatu ---
Tyle, ze czasami koszty sadowe sa na tyle wysokie, ze sie odechciewa... ja np. zrezygnowalem z walki z urzedem skarbowym (o zwrot nadplaconego podatku), w momencie jak mi WSA przyslalo pisemko, ze zeby rozpoczac sprawe musze zaplacic 772zl, a wygrana wcale nie byla taka pewna... bo rozne sady roznie orzekaly w podobnych przypadkach...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej