Eve Online > Dyskusje ogólne

"Tylko polak tak potrafi..."

<< < (14/17) > >>

Coornik:

--- Cytat: Xarthias w Sierpień 30, 2009, 21:03:11 ---Mam nadzieję, że w związku z planowanymi przez CCP zmianami, także ten kanał stanie się cywilizowanym miejscem reprezentującym większość naszej społeczności, a nie tylko tych najgłośniejszych i najbardziej chamskich.
--- Koniec cytatu ---
mowa o kanale POLISH

Czy wiesz coś więcej na ten temat? (nowy wątek?)

Gregorius:
ja wiem, że moderacja jest możliwa. Na japońskim kanale byłem już jakiś czas temu i mają wsio moderowane. Pojawiają się aktualizacje MOTD, banowani są ISK sellerzy, więc raczej dałoby radę.

Yogos:

--- Cytat: Malag Maradan w Sierpień 31, 2009, 15:48:23 --- :D Szczyt zręczności i oddania sprawie. Szacun  O0  :laugh:

--- Koniec cytatu ---

Dziecko wyciągnij głowe z dupy i zakumaj że nie wszystkie skrypty działają na komórkach i czasem się nie da.

Po drugie i to jest ważniejsze niż technika zanim zaczniesz jeździć po gościu który robi kawał dobrej roboty z dobrego serca zastanów się czy kiedykolwiek poświeciłeś chociaż minute swego życia na zrobienie czegokolwiek bezinteresownie dla innej osoby.

Krytykować każdy beton który się wynurzył z byle szamba potrafi natomiast gdy przychodzi do zrobienia czegoś konkretnego to jakoś nikt z tłumu nie wychodzi.

Żałuje że to nie jest flamewar w starym stylu i że nie moge tego napisać krócej tak jak mam na to ochote.

Kalressin:
Mi sie wydawalo, ze to byl szacun za to ze nawet z komorki Xarthias nadal burdelu pilnuje.  :kij:

Ellaine:
Też mi się to wydawało co najwyżej do połowy ironiczne a co najmniej do połowy szczere :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej