Eve Online > Dyskusje ogólne
"Tylko polak tak potrafi..."
LoveKebab:
--- Cytat: Yogos w Sierpień 31, 2009, 08:45:24 ---
Dobre Colonel.
Pirat to pirat i basta. Łajdak, którego uczciwi ludzie powinni powiesić na szubienicy i nie odcinać czekając aż rozpadające truchło samo spadnie.
A Kebab jest w TRI które nie dość że jest pirackim aliansem to jeszcze skończonymi szubrawcami, szumowinami i najgorszymi popłuczynami nawet wśród piratów. Ot takie szambo galaktyki.Takich to się wsadza żywcem w klatke i zostawia aby zdech z głodu i nie ściąga się klatki czekając aż rozpadające się truchło samo spadnie.
:diabeł:
Jako uczciwi ludzie powinniście złapać blaster w łape i go zarżnąć tak aby czuł że umiera i odechciało mu się latać tam gdzie Wy jesteście. Wtedy moglibyście spokojnie plexować do woli.
--- Koniec cytatu ---
lol teraz to sie bede 2x obracal idac do kibla czy ktos za mna sie nie czai ;((
p.s. - logi znajdujace sie na MOIM komputerze sa MOJA wlasnoscia i JA moge nimi zarzadzac w/g MOJEGO uznania ;)
Yogos:
--- Cytat: LoveKebab w Sierpień 31, 2009, 10:18:12 ---lol teraz to sie bede 2x obracal idac do kibla czy ktos za mna sie nie czai ;((
--- Koniec cytatu ---
Noo i najbardziej uważaj właśnie w kiblu żeby twoje odbicie z lustra nie wbiło ci noża w plecy :2funny:
DjCiNo:
bueheheheh nie no przestancie plakac co myslisz ze polak to juz nie moze cie dziabnąć ? chlopaki jechac MH jak popadnie ;p
Xarthias:
Za następnego posta w tym wątku traktującego o tajemnicy korespondencji i podobnych - 7 dni bana.
A w ogóle to jakiś mod mógłby posprzątać, mi na telefonie trochę niewygodnie jest to zrobić.
Malag Maradan:
--- Cytat: Xarthias w Sierpień 31, 2009, 15:21:49 ---A w ogóle to jakiś mod mógłby posprzątać, mi na telefonie trochę niewygodnie jest to zrobić.
--- Koniec cytatu ---
:D Szczyt zręczności i oddania sprawie. Szacun O0 :laugh:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej