Eve Online > Dyskusje ogólne

Sfshootme wyd*** kumpli ;/

<< < (12/42) > >>

Terion:
OMG zgadzam sie z Voulturem, kolejna sprawa, ze teraz placz i kurestwo bo okradziony zostal Molle, jakby ktos obrobil kogos z PL, NC, GS to pewnie by ci sami co teraz pomstuja wychwalali cudownie przeprowadzona akcje ...

Straszny:
Voulture a kto taki podważył umiejętnośći SFSa ? Przeczytałem Twój post uważnie i za cholere nie widzę żeby ktokolwiek od nas napisał ze gośc jest z Zostałem ocenzurowany FC

SFS był najlepszym FC bobitów z jakim latałem, specjalnie zmieniałem plan wieczoru na roamy i bitki z nim bo wiedziałem że będzie fajnie, a ktoś od nas twierdzi inaczej ?

albo CI sie sojusze pomyliły albo tematy. Smieszny posty był.

Luisa:

--- Cytat: Kombat w Wrzesień 10, 2009, 13:35:17 ---A jeśli chodzi o Chribbe to muka polega na tym że deklarował się (chociaż nie znajde teraz posta w którym to pisał, jest to jedna z 'powszechnie znanych prawd' ;) ) że nie będzie pośredniczył w wymianie kradzionych itemów. W tym wypadku tak robi, chociaż 'omija' to w taki sposób że nie 'prowadzi' loterii tylko przetrzymuje jej główną nagrode jako potwierdzenie że jest w posiadaniu prowadzącego i 'gdyby się okazało' że loteria to scam to sam wylosuje zwycięzce z danych pobranych z api SFS i wyda ją zwycięzcy.

--- Koniec cytatu ---
Omija ? wtf ? To nie wiesz na jakiej zasadzie odbywają się loterie ? 3rd party potrzebny jest tylko do zagwaranowania wygranej. Prywatna loteria Chribby to zupełnie inna sprawa.

Co do post-a, że nie będzie pośredniczył w wymianie kradzionych itemów... nigdzie takiego nie widziałem, natomiast widziałem, że jakiś ziomek napisał, że Chribba pewnie nigdy by się czegoś takiego nie podjął, więc chyba Ci się coś przeoczyło :)

Voulture:
No macie racje, tylko mike jechal po nim jako fc i jeden jedyny vega go bronil, reszta jechala po nim jako osobie. Reszta postu bez zmian, dalej adekwatna.

Widze, ze tak czy siak jakos ominela cie puenta. Skroce: mentalnosc kalego. Sfs kradnie - jest siusiakiem, posrednik kradnie - zachowal sie fair. Dalej smieszny post? Przeczytaj caly watek :)

Jrkan:

--- Cytat: Voulture w Wrzesień 11, 2009, 16:59:05 ---Widze, ze tak czy siak jakos ominela cie puenta. Skroce: mentalnosc kalego. Sfs kradnie - jest siusiakiem, posrednik kradnie - zachowal sie fair. Dalej smieszny post? Przeczytaj caly watek :)

--- Koniec cytatu ---

F9 nie ukradł tego Ravena, on go oddał prawowitemu właścicielowi, taka różnica jak między złodziejem a policją (tak, wiem, że w eve oszustwa nie są karane ale dla mnie to niczego nie zmienia). Może to zmniejszyć zaufanie do niego jako pewnego pośrednika, ale jeżeli w jego karierze były tylko takie przypadki to nie widzę powodu aby przestać mu ufać. Po prostu z kradziony towarem trzeba iść do Chribby, reszta myślę spokojnie nadal może korzystać z usług F9.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej