Eve Online > Dyskusje ogólne
Sfshootme wyd*** kumpli ;/
silvia:
--- Cytat: aptu ---F9 nie ukradł tego Ravena, on go oddał prawowitemu właścicielowi
--- Koniec cytatu ---
Zdefiniuj kradziez ;|
--- Cytat: slownik ---zabranie cudzej własności
--- Koniec cytatu ---
Po tym, jak sf ukradl komus tam tego ravena to on sie stal jego wlasnoscia.
--- Cytat: f900 ---reszta myślę spokojnie nadal może korzystać z usług F9.
--- Koniec cytatu ---
Mial "szczytny cel".
I teraz uzyj go jako posrednika jak jego alians bedzie potrzebowal tytana...
Totalizator:
Jeśli "pośrednik" kiedykolwiek zrobił cokolwiek innego niż przekazanie kasy/towaru jeśli wszystko się zgadzało to nie jest on godny zaufania, lata mi tutaj jego moralność, motywacja czy poglądy polityczne, jeśli zrobił to raz to robić to będzie dalej.
Wilk:
Tu się zgadzam z silvią i Brucem.
Pośrednik jest pośrednikiem - raz oceni i zareaguje to będzie robił to dalej, a to nie jest to co powinien robić.
Mike Halvadro:
--- Cytat: Voulture w Wrzesień 11, 2009, 16:59:05 ---No macie racje, tylko mike jechal po nim jako fc
--- Koniec cytatu ---
Voul problemy widzę że zrozumieniem masz ;) - nie jechałem po nim - tylko nie uważam go za jednego z lepszych FC - cóż może to się mija z Twoja ocena jego zdolności ... ale nie pozostaje Ci nic innego jak się z tym pogodzić ;)
zresztą wątek jego zdolności przewinął się na forum boba w którymś z topiców ... i oceny były rożne :] tylko tam się jakoś nikt tak nie emocjonował jak Ty [ next time pisz może z wyłączonym trybem EMO ;) ]
Jrkan:
--- Cytat: silvia w Wrzesień 11, 2009, 20:08:43 ---Po tym, jak sf ukradl komus tam tego ravena to on sie stal jego wlasnoscia.
--- Koniec cytatu ---
To, że w eve nie ściga się oszustów bo zwyczajnie ccp nie ma na to pieniędzy i czasu nie znaczy, że definicje złodzieja i własności się zmieniają. Nadal złodziej to osoba zabierająca czyjąś własność, ale mimo to właściciel skradzionego przedmiotu pozostaje nie zmieniony. Gdyby F9 zabrał tego Ravena dla siebie to raczej okradł by Molla a nie SFS.
--- Cytat: silvia ---I teraz uzyj go jako posrednika jak jego alians bedzie potrzebowal tytana...
--- Koniec cytatu ---
Gdybym to robił teraz i tytan pochodził by z jednej z najgłośniejszych kradzieży ostatnich dni to poszedł bym do Chribby, jeżeli był by to "legalny" tytan to nie miał bym oporów przed pójściem do F9.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej