Forum Gry > Inne gry
Poszukuję ludzi do p&p RPG
Xarthias:
Wydzieliłem z wątku o WoD MMO.
Jak ktoś w okolicach Trójmiasta gra lub chciałby zagrać, to ja jestem chętny ;)
Grałem/prowadziłem D&D (od pierwszej edycji do 3.5, czwórkę znam tylko teoretycznie) różne settingi, WoD, nWoD, Warhammer, Shadowrun, Ars Magica, 7th Sea, In Nomine Magnae Veritas i parę jeszcze innych... Jestem tak wyposzczony, że chętnie zagram nawet w Kryształy Czasu :P
Ellaine:
Jeśli ktoś potrzebuje gracza w Warszawie to ja chętnie. Nie jestem jakoś porażająco dyspozycyjny ale raz na miesiąc czas znajdę.
A pograłbym chętnie w nowego lub starego Woda albo Ars Magice albo coś współczesnego albo cyberpunkowego albo jakieś SF / Space Opere albo ostatecznie jakieś zwykłe fantasy.
Doom:
Jeśli zaliczysz Olsztyn do okolic Trójmiasta to właśnie kończę myśleć nad jakąś mini kampanią Dark Hersy, i wciąż nie mogę zebrać bandy na która potraktowałbym Ucieczką z Miasta Maszyn (Neuroshima)
Blutbart:
Ja osobiście mieszkam w Augustowie (woj. podlaskie), ale dla chętnego w Warszawie myślę, że coś bym znalazł. Kolega prowadzi tam Gasnące Słońca między innymi więc proszę o kontakt na priv, a ja spróbuję się z nim dogadać - ewentualnie mój kontakt na gg: 8143932
Chłopak jest dobrym Mistrzem Gry i lubi nowych dla siebie graczy. Aha, na gg jestem wieczorami - On zresztą też, więc w razie potrzeby da się zorganizować rozmowę i jakos umówić.
Xeovar:
Jako że to poniekąd mój wątek, to się dopnę - Poznań :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej