Eve Online > Wsparcie techniczne

Stare sprzęty

<< < (7/7)

Maver:

--- Cytat: Albi w Wrzesień 06, 2009, 10:31:52 ---Ja gram w trybie mapy galaktyki z kamerą przesuniętą na puste miejsce w kosmosie. Jest to zasadniczo tryb bez grafiki 3D i działa OK, jedyna funkcja jakiej potrzebuje od CCP to możliwość ustawienia tego na stałe żeby nie musieć włączać po logowaniu, oraz poprawienie paru małych bugów w tym trybie (nie zawsze updatuje i się lokacja i np mam opcję warp tu na miejsce gdzie już jestem a nie mam na miejsce w którym mnie nie ma). Mogliby też wprowadzić w mapie galaktyki opcję "show absolutely nothing"

--- Koniec cytatu ---

Wlasnie o cos takiego mi chodzi.
Nie potrzeba ani zadnych DX10 ani PS2.0, 3.0 do tego. A funkcjonalnosc zostaje ta sama.
W dodatku jesli byla by taka wersja "lite", to w zasadzie problem z update'ami engine'u odpada, a eve mogla by chodzic na wszystkim.
Jak mowie, nie zeby mi to jakos przeszadzalo, komputer spokojnie uciagnie mi eve i pare innych rzeczy... ale jednak czasami bylo by fajnie moc uruchomic klienta na jakims "starym kompie" i cos podziałac. (chociazby kiedy lepsza polowa gra w Simsy a laptop nie obsluguje pixel shaderow :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej