Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
EO2 The WAR is here
Gacul:
--- Cytat: Venzon 2003 w Lipiec 02, 2009, 12:51:26 ---to bedzie reimbursment :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie bedzie. Po tamtej akcji nie było ;D
Venzon 2003:
--- Cytat: Gacul w Lipiec 02, 2009, 16:42:09 ---Nie, nie bedzie. Po tamtej akcji nie było ;D
--- Koniec cytatu ---
nie bylo bo tam nie ma lossow Atlasu :coolsmiley:
z krautbreakami nie ma co sie liczyc, nadaja sie tylko do counter-hotdropow
Loc0:
W sumie to sie zgadzam z Venzem. Raczej nikomu nie zalezy na wykurzeniu COW&Co z gw bo trzeba bedzie latac nie wiadomo gdzie na roamy, a tak mam pol godzinki to sie przelece postrzelac :).
ps Rabit gwoli scislosci -a- polecialo po tej wpadce na stacji dalej strzelac. Zabilismy co sie dalo ale na wieksze statki z rr plus remotujace carriery nie mielismy dpsa :)
Sammani:
--- Cytat: Venzon 2003 w Lipiec 02, 2009, 17:57:20 ---nie bylo bo tam nie ma lossow Atlasu :coolsmiley:
z krautbreakami nie ma co sie liczyc, nadaja sie tylko do counter-hotdropow
--- Koniec cytatu ---
ej ej uwazaj bo zaraz to przetluimaqczone wyladuje na kugutsu i caod, a nie chce bys mi slawe odbieral :diabeł:
Rabbitofdoom:
--- Cytat: Loc0 w Lipiec 02, 2009, 18:13:32 ---W sumie to sie zgadzam z Venzem. Raczej nikomu nie zalezy na wykurzeniu COW&Co z gw bo trzeba bedzie latac nie wiadomo gdzie na roamy, a tak mam pol godzinki to sie przelece postrzelac :).
ps Rabit gwoli scislosci -a- polecialo po tej wpadce na stacji dalej strzelac. Zabilismy co sie dalo ale na wieksze statki z rr plus remotujace carriery nie mielismy dpsa :)
--- Koniec cytatu ---
Normalnie bysmy zrobili taki numer jak hacom exe ale niestety za pozno wykryli tych pandemikow. Na bramce troche inaczej by ta bitwa wygladala.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej