Forum Gry > Inne gry
Elite 4
Asag:
Jedno co mnie wkurza w Elite to to że ceny dodatków są takie same jak pełnej wersji gry. Trochę przesadzają z cenami, dobrze ze chociaz podstawka staniała do rozsądnego poziomu.
sztosz:
Dlatego ja na razie dałem sobie spokój. Za dwa-trzy lata poszukam jakiejś promocji na całość i wtedy wrócę.
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: sztosz w Luty 13, 2016, 13:21:06 ---Dlatego ja na razie dałem sobie spokój. Za dwa-trzy lata poszukam jakiejś promocji na całość i wtedy wrócę.
--- Koniec cytatu ---
Tylko że te dodatki mogą się ukazywać przez np kolejne 5 lat i zawsze będzie ci czegoś brakować, będziesz tyle czekał ;D ?
sztosz:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Luty 17, 2016, 22:52:14 ---[...]będziesz tyle czekał ;D ?
--- Koniec cytatu ---
No aż tyle nie ;) Ale czekam aż będzie coś takiego co będzie miało szansę znów wciągnąć na długie godziny. Mimo że spodziewałem się dużo więcej po Elite, to i tak nie mogę powiedzieć, że jestem zawiedziony, bo spędziłem sporo czasu w Elite i zamierzam znów pograć w to co mam, bez kupowania dodatków. Tylko, że znów mnie ten pieprzony Warthunder wciągnął na tyle, że nie włączam w ogóle innych gier i na razie tylko czytam newsletter :D
[VIDE] Herezja:
Kolejny odkop.
Czy w Elite da się grać tylko za pomocą klawiatury i myszki?
Na steam-ie w wyprzedaży podstawowa wersja gry jest za 27 zł a wersja ze wszystkimi dodatkami za 86 zł.
Warto w nią inwestować a jeśli tak to tylko w wersję podstawą czy jednak te dodatki coś zasadniczego wnoszą do gry?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej