Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polskie Tytany - dyskusja

<< < (15/17) > >>

Yurioni:

--- Cytat: Dark Flonoe w Lipiec 11, 2011, 14:24:54 ---a jakie to ma znaczenie kto pierwszy wybudowal, imo istotne to jest to kto tykow i matek ma najwiecej oraz posiada w swoich szeregach fc ktory ma jaja zeby to wrzucic na grid.

--- Koniec cytatu ---
chyba ty...
anyway, jaja fc nie maja tu nic do gadania, bo sc nie wrzuca sie jesli nie masz pewnosci, ze wygrasz albo ze masz jeszcze wiecej sc w odowodzie gdyby jednak cos poszlo nie tak, tu nie ma miejsca na heroizm tylko na chlodna kalkulacje, ale ja wiem, naoogladales sie nowego trailera i teraz po cichu szepczesz do siebie "I was there..."

Venzon 2003:

--- Cytat: Dark Flonoe w Lipiec 11, 2011, 14:24:54 ---a jakie to ma znaczenie kto pierwszy wybudowal, imo istotne to jest to kto tykow i matek ma najwiecej oraz posiada w swoich szeregach fc ktory ma jaja zeby to wrzucic na grid.

--- Koniec cytatu ---

epicki loss bufonowego tytana, przypieczetowany frapsem, bedzie i tak lepiej zapamietany niz 100 tytanow wybudowanych przez coven  :P

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Venzon 2003 w Lipiec 11, 2011, 15:38:31 ---epicki loss bufonowego tytana, przypieczetowany frapsem, bedzie i tak lepiej zapamietany niz 100 tytanow wybudowanych przez coven  :P

--- Koniec cytatu ---

A tak baj de łej kto wtedy pilotował tego tytka i jak się czuł po stracie? To chyba ostatnie stadium gry w EVE i tego co można w niej osiągnąć. Przedostatnie "siedziałem w tytku", ostatnie "wpierdoliłem tytka" :D.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Venzon 2003 w Lipiec 11, 2011, 15:38:31 ---epicki loss bufonowego tytana, przypieczetowany frapsem, bedzie i tak lepiej zapamietany niz 100 tytanow wybudowanych przez coven  :P

--- Koniec cytatu ---

czy dowiemy sie w koncu prawdy o tajemniczych zwiazkach osoby niejakiego Alto Samolotoeo ze strata tytana przez bufu?

Yurioni:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 11, 2011, 15:48:38 ---czy dowiemy sie w koncu prawdy o tajemniczych zwiazkach osoby niejakiego Alto Samolotoeo ze strata tytana przez bufu?

--- Koniec cytatu ---
a kto Ci naopowiadal bajeczek, jakoby alto mial cokolwiek wspolnego z wdupieniem jakiegokolwiek tytana przez bufu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej