Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polskie Tytany - dyskusja

<< < (17/17)

Venzon 2003:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 11, 2011, 15:59:30 ---Napisz co zrobil bo niewyrobie z ciekawosci

--- Koniec cytatu ---

to nie wyrobisz... trudno

Doom:
[admin]Chciałbym przypomnieć szanownym dyskutantom że
- to nie flame
- to nie jest temat o alto, tytanach bufu / coven
- podtemat kto zbudował pierwszego tytana w polskich rękach uwazam za wyczerpany[/admin]

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 11, 2011, 14:54:58 ---Owszem, ma to znaczenie, bo mówimy o czasach, gdy zbudowanie tytka było osiągnięciem.

--- Koniec cytatu ---
internet spaceship - serious business ;)

--- Cytat: Yurioni w Lipiec 11, 2011, 15:35:23 ---chyba ty...
anyway, jaja fc nie maja tu nic do gadania, bo sc nie wrzuca sie jesli nie masz pewnosci, ze wygrasz albo ze masz jeszcze wiecej sc w odowodzie gdyby jednak cos poszlo nie tak, tu nie ma miejsca na heroizm tylko na chlodna kalkulacje,
--- Koniec cytatu ---
Ta i na potwierdzenie Twoich slow:
- PL rzucilo sc/tytki do walki jak bronili fountain - splonely
- NC rzucilo sc/tytki do low seca - a bitke nazwano bloody valentine day czy jakos tak
- DRF rzucilo sc/tytki  kilka dni pozniej  po powyzszej bitce i tez wtopili

--- Cytuj --- ale ja wiem, naoogladales sie nowego trailera i teraz po cichu szepczesz do siebie "I was there..."

--- Koniec cytatu ---
Nie troluj bo tp nie flamewar

--- Cytat: Venzon 2003 w Lipiec 11, 2011, 15:38:31 ---epicki loss bufonowego tytana, przypieczetowany frapsem, bedzie i tak lepiej zapamietany niz 100 tytanow wybudowanych przez coven  :P

--- Koniec cytatu ---

fakt, ja sie zastanawiam jak Wasz leadership to zorganizowal ze takiego tytana mogliscie wystawic (iirc on byl warty 2+ hulle tytka - jakies estamele tam byly etc.), bufu nie bylo/jest malym corpem ale wyciagnac 100b na takeigo tytka to ekhm eklhm respect ;)

Doom:

--- Cytuj ---- PL rzucilo sc/tytki do walki jak bronili fountain - splonely
--- Koniec cytatu ---
Ptaszki spiewają że PL wiedzialo że je w***** i juz skacząc na cyno pisali petycje o reimburst z racji padu serera
Dwie pozostałe walki były na zasadzie niewielkich sił rzuconych do rozpoznania bojem :P Jakby tam wjehechały pełne floty to by noda wywaliło

--- Cytuj ---fakt, ja sie zastanawiam jak Wasz leadership to zorganizowal ze takiego tytana mogliscie wystawic (iirc on byl warty 2+ hulle tytka - jakies estamele tam byly etc.), bufu nie bylo/jest malym corpem ale wyciagnac 100b na takeigo tytka to ekhm eklhm respect
--- Koniec cytatu ---
Delve i okolice byluy bardzo bogatymi regionami za czasów GBC a oba tytki BuFu nie zależnie od tego kto je spawal są z tamtych czasów

Venzon 2003:

--- Cytat: Dark Flonoe w Lipiec 11, 2011, 17:09:54 ---fakt, ja sie zastanawiam jak Wasz leadership to zorganizowal ze takiego tytana mogliscie wystawic (iirc on byl warty 2+ hulle tytka - jakies estamele tam byly etc.), bufu nie bylo/jest malym corpem ale wyciagnac 100b na takeigo tytka to ekhm eklhm respect ;)

--- Koniec cytatu ---

sie gra sie ma :)
tytek spadl, poszedl ally refund, 2 tygodnie pozniej juz byl nowy i jeszcze pare B iskow zostalo extra z refunda :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej