Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polskie Tytany - dyskusja

<< < (13/17) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Pierwszego polskiego tytana po latach - bodajże w 2010r zbudował c0ven po zajęciu Eso.
--- Koniec cytatu ---
Wytłuściłem istotny kawałek

olaf:
Obawiam się, że w BUFU byli producenci tytanów wcześniej, chyba, że chodzi o zbudowany, przez polaków i został w rękach polaków, choć i tu mogę mieć wątpliwości, kto komu co budował i komu sprzedał ;)

Nitefish:
No nasz został zbudowany w korpie i został w korpie. Chyba, że o czymś nie wiem.

Deaell Portt:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 11, 2011, 09:27:26 ---No nasz został zbudowany w korpie i został w korpie. Chyba, że o czymś nie wiem.

--- Koniec cytatu ---
Z tego co pamietam Bufu wybudowalo swojego tytka po dostaniu stacji/sysa od Boba i pozyczki przez w/w  bpo na tytka. Alians tez zalozyliscie wtedy tylko na potrzebe posiadania stacji. Nie wiem na ile to jest prawdziwe, ale podobno waszego tytka budowal ktos z Boba po dostaniu minsow wiec tak naprawde to nie polacy go zbudowali. C0ven jako polski alians zdobyl teren, wybudowal z swojego bpo (wlasnosc Kiry Korpi jezeli mnie pamiec nie myli) czyli 100% polski. Dlatego ludzie zaczeli przyjmowac, ze to 1 prawdziwie polski. 

Nitefish:
Deaell, sprawdź czy nie urosło Ci coś między nogami o 2 milimetry bo odkryłeś straszną prawdę - nie zdobyliśmy terenu żeby zbudować tytka na własnej ziemi. Został wysmażony w zagranicznej stoczni i jest zupełnie nie w 100% polski.  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej